Berbecul

Primiţi un cadou cu valoare sentimentală deosebită. S-ar putea să primiţi şi de la serviciu o importantă sumă de bani. Nu sunt recomandate călătoriile în interes personal. S-ar putea să cheltuiţi prea mult şi să vă certaţi cu partenerul de viaţă.

Taurul

Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente. Fiţi prudent în afaceri. Nu alergaţi după câştiguri uşoare! După-amiază petreceţi momente plăcute în compania celor dragi. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

Gemenii

Vă daţi seama că o femeie din anturaj vă invidiază. Nu este recomandabil să provocaţi o discuţie. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă discreţie. Trebuie să vă odihniţi mai mult, dacă vreţi să nu aveţi probleme.

Racul

Sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă despre asocierea într-o afacere. Sfaturile unei persoane vă ajută să înţelegeţi că avantajele financiare nu justifică timpul pierdut. Ar fi bine să vă ocupaţi mai mult de partenerul de viaţă.

Leul

Intuiţia vă ajută să aflaţi de ce şi-a schimbat un prieten atitudinea faţă de dumneavoastră. Temperaţi-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvaţi nimic certându-vă! Evitaţi speculaţiile.

Fecioara

Dimineaţă s-ar putea să aveţi probleme la serviciu, din cauza zvonurilor lansate de o femeie invidioasă. Încercaţi să nu vă necăjiţi inutil. Spre seară, vă regăsiţi liniştea alături de partenerul de viaţă.

Balanţa

S-ar putea să nu mai plecaţi într-o delegaţie, din cauza unei probleme de familie. şefii vor înţelege situaţia. Evitaţi certurile, pentru a nu vă agrava situaţia. Acceptaţi ideea că trebuie să vă odihniţi!

Scorpionul

Nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Trebuie să vă păstraţi calmul. Micile probleme se rezolvă rapid şi spre seară vă recăpătaţi buna dispoziţie.

Săgetătorul
Şefii vă apreciază, dar să nu vă aşteptaţi la felicitări din partea colegilor! Nu este momentul să spuneţi chiar tot ce gândiţi. După-amiază mergeţi în vizită la o rudă. Fiţi prudent în afirmaţii, dacă vreţi să evitaţi o ceartă.

Capricornul

Intenţionaţi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi la serviciu, dar vă temeţi că şeful nu va fi de acord. Relaţiile cu colegii de serviciu se anunţă tensionate. Ar fi bine să vă gândiţi bine înainte de a acţiona. Stabiliţi-vă clar priorităţile!

Vărsătorul

Reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă. S-ar putea să găsiţi cu greu soluţii la problemele familiei. Nu este momentul să cumpăraţi un obiect de valoare. Aşteptaţi până când veţi sta mai bine cu banii.

Peştii

Dimineaţă sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă: vi se propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viaţă nu este de acord să munciţi în plus. Gândiţi-vă bine înainte să luaţi o hotărâre!

ARIADNA