Stadion: Comunal din Coșdeni

Marcatori: Mone 11, A. Sabău 83

Cartonașe galbene: Hora, Buda

Liberty: Horalipa - Hora, Cuciula (46 Ștefan), Nicolae, R. Popa, Goina, D. Benea, Cioloș (58 C. Popa), Burda, Buda, Pantiș.

Antrenor: Costel Popa.

Biharea: Indrei (87 Petruța) - Balș, Hulber, P.Rădac, Deva, O.Pașca, A. Micula, Bulcău (90 Bilan), Lazăr, Mone, A. Sabău (88 C. Rădac).

Antrenor: Dorin Boca.

Arbitri: Mihai Buescu, la centru - Marius Soos și Călin Ciuciu, asitenți.

Observator AJF: George Bologan.

Jucat în zi lucrătoare, sâmbătă, la Coșdeni, meciul dintre cele două echipe situate la poli diferiți în clasament nu a stârnit un interes aparte din partea spectatorilor, în care favoriți cerți au fost oaspeții, care au și câștigat lejer un meci dominat cu autoritate.

Faptul că la final diferența a fost doar de două goluri are mai multe explicații, deoarece ocazii au fost din abundență, însă tratarea cu superficialitate a acestora, dar mai ales lipsa de colaborare evidentă din sistemul ofensiv al vășcăuanilor, unde fiecare a vrut să arate cât de „talentat” este, a cântărit mult în stabilirea scorului final. După acest succes, unul previzibil, de altfel, coroborat cu înfrângerea roșienilor pe teren propriu, vășcăuanii au revenit în fruntea clasamentului, iar în mintea multora a început să „încolțească” ideea promovării în Liga a IV-a. De altfel, dacă „revizuim” puțin istoria acestui club de lângă „Apa Boiului”, care a avut vechi state de serviciu în această ligă și dacă ținem cont de foarte mulți copii de pe „Valea Coului” care vor putea să joace fotbal într-un cadru organizat, atunci putem afirma că locul vășcăuanilor ar fi din nou pe harta fotbalului județean. Meciul a început, dar și s-a încheiat, cu dominarea clară a oaspeților în care dorința de a încheia cât mai repede conturile a prins viață, deoarece după lovitura de cap puțin pe lângă bară a lui Deva (7), cu mult calm Mone (11) a deschis scorul (0-1). În continuare meciul a avut un singur sens, însă A. Sabău (29), O. Pașca (35) și Mone (41), ca să enumerăm doar cele mai mari ocazii, au ratat foarte ușor, în timp ce gazdele au ripostat doar o dată prin Burda (44). În startul reprizei secunde Bulcău (47) și A. Micula (49) au ratat nepermis, în timp ce centralul partidei nu a acordat o lovitură de pedeapsă la faultul asupra lui O. Pașca (50). Presiunea vășcăuanilor a fost permanentă, dar Bulcău (59, 64) A. Sabău (62), Mone (76) nu au fost inspirați, pentru ca A.Sabău (83) să mărească diferența (0-2). Scorul putea lua proporții, dar Indrei (85) a trimis în bara laterală un balon de la „punctul cu var”.