Reprezentanţii Centrului de Copii şi Juniori (CCJ) de la FC Bihor şi-au propus să aibă întâlniri cu mass-media locală din două în două săptămâni, prilej cu care să fie prezente aspecte ale activităţii lor. La prima conferinţă de presă au participat preşedintele clubului, Alexandru Toth, şeful CCJ, Ioan Naom, şi antrenorul Călin Cheregi, cel care recent a reuşit cu grupa 97 să se califice la etapa finală a Cupei Hagi.

Sectorul juvenil de la FC Bihor a avut rezultate bune în ultimii ani. "De trei ani, la centrul nostru, s-au petrecut lucruri notabile. În 2007, echipele de juniori republicani s-au clasat pe locul trei, anul trecut grupa 95 a reuşit o performaţă similară, cea din 96 a câştigat Memorialul Gheorghe Ola, iar acum echipa alcătuită din jucători născuţi în 1997 s-a calificat în finala Cupei Hagi. Ne situăm bine la nivel naţional, chiar dacă ar fi ideal să avem rezultate la toate categoriile de vârstă. Obiectivul primordial este, însă, altul: promovarea jucătorilor la prima echipă", consideră Ioan Naom, care speră ca lucrurile să intre pe făgaşul normal şi din punct de vedere al infrastructurii. "Avem un teren sintetic, peste câtva timp va fi redat în folosinţă şi terenul II, astfel că totul va căpăta o conotaţie şi mai serioasă", a adăugat Naom.
Una dintre echipele de juniori ale clubului orădean, cea alcătuită din copii născuţi în 1996, a stabilit un mic record. Juniorii D, calificaţi deja la faza zonală, au 126 de goluri marcate şi niciunul primit în 21 de meciuri din Campionatul Judeţean, care numără 12 echipe. "Nu mi-a fost uşor să-i motivez pe copii pentru fiecare meci în condiţiile în care, exceptând Liberty, LPS Bihorul şi Atletic, celelalte echipe sunt mai modeste. Vrem să organizăm faza zonală şi să ne calificăm mai departe, dar mi-aş dori ca, în 3-4 ani, câţiva dintre ei să ajungă la echipa de seniori", a spus Călin Cheregi. "În ceea ce priveşte valoarea echipelor noastre, răspunsul îl vor da competiţiile naţionale în care vor fi angrenate", a completat Ioan Naom.