Administraţia locală a recepţionat azi lucrările la Aquapark-ul orădean, ocazie cu care a prezentat investiţia presei. Pentru publicul larg porţile se vor deschide mâine, între orele 9.00 – 19.00, însă doar pentru vizită. Aquapark-ul va fi operaţional cel mai probabil în luna iulie.

 

Recepţia lucrărilor efectuate la Aquapark-ul Nymphaea a fost finalizată azi, când a avut loc şi conferinţa de închidere a proiectului „Complexul Wellness Termal Nymphaea”. La eveniment au fost de faţă atât reprezentanţi ai Primăriei Oradea, cât şi reprezentanţi ai Administraţiei Domeniului Public Oradea, care va administra investiţia.

Reamintim că lucrările la Complexul Wellness Termal Nymphaea au început în luna februarie a anului trecut. Obiectiv de investiţie finanţat prin fonduri europene, respectiv prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, lucrările au fost executate de Kesz Epito es Szerelo Zrs Szeged - Sucursala Cluj-Napoca. Valoarea totală a proiectului este de 88.342.934 lei, din care valoarea eligibilă este de 64.687.776 lei, iar asistenţa financiară nerambursabilă este de 32.343.888 lei.

„După remedierea eventualelor neconformităţi constatate, se va trece la obţinerea autorizaţiilor de punere în funcţiune. Estimăm că Aquapark-ul se va deschide pentru public în cursul lunii iulie”, a anunţat municipalitatea. Înainte de deschiderea oficială pentru public, orădenii au ocazia să vadă investiţia realizată în locul fostului Ştrand Municipal sâmbătă, 28 mai, când se organizează Ziua porţilor deschise.

Vizitatorii sunt aşteptaţi între orele 9.00-19.00.