Săptămâna Vegetarienilor din România marchează, în perioada 6-12 iunie, cea de-a doua ediție. Organizată de Asociația Vegetarienilor din România, în parteneriat cu Teodora Czentye, raw vegan Chef Oradea, Veg Fest 2016 se remarcă prin numărul mare de acțiuni organizate în București, dar și în țară, acțiuni care susțin stilul de viață sănătos și alimentația corectă.

 

Toate persoanele care doresc să își îmbunătățească stilul de viață și să devină mai sănătoase vor avea la dispoziție o săptămână plină de evenimente interesante: de la ateliere de gătit, prezentări de produse, conferințe, workshop-uri, expoziții și multe altele, toate sub un singur nume - Veg Fest 2016. „Scopul Veg Fest este promovarea unui stil de viață cât mai sănătos, pozitiv și prietenos cu mediul înconjurător”, anunță Teodora Czentye, cea care organizează evenimentul la Oradea împreună cu Roxana Tirla. În marile orașe din țară, numeroși specialiști din domeniile: nutriție, sănătate, ecologie, sport sau frumusețe vor susține, în fiecare zi, activități extrem de utile oricărei persoane interesate să trăiască cât mai mult și cât mai bine. Acțiunile vor avea loc în mai multe locații - restaurante vegetariene, magazine specializate, mici producători sau diferite spații informale, iar accesul este gratuit tuturor doritorilor. Evenimentul principal îl reprezintă conferința „Cum să topești kilogramele în plus”, care va fi susținută de Florentina Gionea, pe 7 iunie, la BooKafe, str. Nicolae Jiga nr. 25, Oradea. Ea este autoarea Kit-ului „Cum să slăbești fără nutriționist!”, ce cuprinde Jurnalul personal de Detoxifiere și audiobook-ul 24 de trucuri prin care să topești kilogramele în plus. Este fondatoarea mai multor programe educaționale de sănătate și a platformelor www.iubimsigatim.ro sihttp://www.wellnesstricks.ro/. De asemenea, în 11 și 12 iunie 2016, va fi raiul sănătății și al stării de bine. Activități sportive, degustări de produse vegane, workshop-uri pentru copii, dar și pentru adulți, conferințe cu speakeri renumiți se vor reuni pe parcursul celor două zile, pentru a oferi experiențe pe care nicio persoană nu ar trebui să le rateze.

Agenda completă Veg Fest, dar și mai multe informații sunt publicate pe www.veg-fest.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.