Campionatul Ligii a IV-a va începe cu o săptămână mai târziu faţă de programarea iniţială. Biroul Executiv al AJF Bihor a decis ca întrecerea să demareze pe 20 august cu 16 echipe la start, grupările cu probleme mai având astfel un răgaz pentru rezolvarea lor.  

 

În şedinţa de ieri a fost stabilită componenţa finală a Ligii a IV-a. Deşi existau unele semne de întrebare faţă de anumite echipe, toate formaţiile cu drept de participare în ediţia 2016-2017 au confirmat  prezenţa în campionat. „În eventualitatea în care o echipă sau alta va fi în imposibilitatea de a activa în acest eşalon, vom găsi soluţii regulamentare pentru ca Liga a IV-a să aibă în componenţă tot 16 echipe”, a declarat Valer Vancea, preşedintele AJF Bihor.

La sediul forului fotbalistic judeţean a avut loc şi tragerea la sorţi a programului din eşalonul patru. În prima etapă vor avea loc meciurile:

Victoria Avram Iancu - Universitatea Oradea

CSO Ştei - Unirea Valea lui Mihai

CS II Oşorhei - CS Mădăras

CSC FC Paleu - CSM Olimpia Salonta

Padişul Bihorul Gurani - Crişul Sântandrei

Bihorul Beiuş - Viitorul Marghita

CS Diosig - Locadin Ţeţchea

Viitorul Borş - Crişul Aleşd.

În ceea ce priveşte Liga a V-a, termenul pentru înscriere expiră mâine. Pe lângă cererile depuse la secretariatul AJF Bihor, echipele trebuie să plătească și taxa de participare de 200 lei și eventualele restanțe din campionatul trecut. Competiţia este programată să debuteze în 20-21 august.