Handbaliştii pregătiţi de Sebastian Tudor dispută mâine, de la ora 18.00, în deplasare, partida cu ocupanta locului al 7-lea, HCM Sighişoara. Meciul, care conteză pentru etapa a 24-a din Seria B a Diviziei A, îi poate aduce pe orădeni şi mai aproape de clasarea pe locul al doilea, ultimul obiectiv al echipei.

Forma tot mai bună de la meci la meci şi adversarul clasat în partea a doua a ierarhiei fac ca CSM Oradea să aibă prima şansă în acest duel. Este confruntarea în care se vor afla faţă în faţă cel mai bun atac al seriei cu una dintre cele mai slabe apărări. Dacă CSM Oradea vine după 7 succese şi doar o înfrângere în acest retur de campionat, echipa din Sighişoara are tot atâtea victorii câte eşecuri, 4. Dacă bihorenii au câştigat la pas meciul din runda precedentă, chiar mai clar decât o arată scorul, 39-34 cu CSU Poli II Timişoara, gazdele de mâine s-au înclinat în deplasare (38-39) după un meci crâncen cu Universitatea Craiova pe care l-au condus la pauză cu 19-16. Mai mult, orădenii nu îşi permit să facă un pas greşit în acest joc dacă doresc ca meciul cu CSM Satu Mare din ultima rundă să decidă ocupanta locului al doilea la finalul campionatului, ultimul obiectiv stabilit de Sebi Tudor împreună cu echipa. Aşadar, deşi nu foarte uşor, jocul de mâine cu ocupanta locului al 7-lea este la îndemâna roş-albaştrilor.

Celelalte meciuri ale rundei, care se dispută tot mâine, sunt: CSM Satu Mare - ACS Sebeş, CSU Poli II Timişoara - U Cluj şi CSU Braşov - U Craiova. CSM Făgăraş şi HC Sibiu vor sta. Partida Academia Minaur Baia Mare - CNE Sighişoara 36-25 s-a disputat în devans.

Pe primele locuri sunt: 1. CSM Făgăraş - 54 puncte (20 jocuri), 2. Academia Minaur Baia Mare - 43 p (22 j), 3. CSM Satu Mare - 43 p (19 j) şi 4. CSM Oradea - 40 p (19 j).