DECESE

* Suntem alături de Muzsnay Zsolt şi familia acestuia în momentele de grea suferinţă pricinuite de trecerea în nefiinţă a iubitului tată, socru şi bunic. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Conducerea AJF Bihor.

 

* Suntem alături de colega noastră Florica Pandrea acum, când se desparte de dragul ei soț

TRAIAN PANDREA

alături de care a împărțit 62 de ani de căsnicie. Fie ca Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta Sa și să-l odihnească în pace, iar colegei noastre să-i dea mângâiere și putere să treacă peste această grea încercare. Asociația Foștilor Deținuți Politici din România-Filiala Bihor. (5928)

 

* Cu tristețe și durere în suflet regretăm plecarea din această lume a scumpei noastre prietene

ing. FLORICA BĂBĂLĂU.

Sincere condoleanțe Cameliei și familiei sale pentru pierderea mamei ei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Florica Zapotă și Lenuța Copil cu familiile. (5930)

 

* „Amintirile celor dragi, nu pot fi niciodată date uitării” (Luca 7,11-17)

CAROLINA SCURTU.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului S.R.L.  

 

* Un gând de alinare îndreptăm către verişorii noştri şi familiile lor, în aceste zile, când, cu durere în suflet se despart de cel care a fost soţ, tată şi bunic,

NICOLAE LĂZĂU,

din Sohodol. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Verişoarele Mia şi Lenuţa, cu familiile lor. (1051)

 

* Suntem alături de verişoarele noastre, Adriana şi Adela, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului şi tatălui drag,

TRAIAN DACI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Familiile Cord Mircea, Oradea, Goga Marinela-Bucureşti, Cord Susana, Ciuleni-Cluj. (1059)

 

* Suntem alături de sora Adriana şi nepoata Adela, la despărţirea de soţul şi tatăl drag,

TRAIAN DACI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sora Otilia Baidoc cu familia. (1060)

 

* Cu durere în suflete ne despărţim de cea care a fost

DOINA MARIA LUPU,

trecută la cele veşnice. Împărtăşim durerea familiei îndurerate. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Vecinii din str. Transilvaniei, nr. 22, bloc K 2, sc. B. (1061)

 

* În aceste momente de grea încercare suntem alături de familia Agache Angela şi Buta Florin, care se despart de sora lor dragă. Sincere condoleanţe din partea fam. Stoia şi Hicea. (1063)

 

* Cu profund regret ne luăm rămas bun de la fina şi prietena noastră,

FLORICA BĂBĂLĂU.

Ne alăturăm durerii familiei îndoliate. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică. Fam. Copil Lenuţa şi Ovidiu. (1066)

 

COMEMORĂRI

 

* Luna septembrie este luna cea mai tristă din viaţa mea. În 29 septembrie 2014, a plecat pe drumul fără întoarcere draga mea mamă,

IRINA BĂRDAŞ,

(născută Holhoş), în satul Voivozi), fostă învăţătoare în satul Şilindru, iar la 5 septembrie 2015, a urmat-o dragul meu tată,

DUMITRU BĂRDAŞ,

născut în satul Leş, fost şef de gară în satul Şilindru. Vă caut şi nu vă găsesc, vă strig şi nu îmi răspundeţi, vă aştept şi nu mai veniţi. Nu vă voi uita niciodată şi nu voi uita niciodată dragostea cu care m-aţi înconjurat. Dumnezeu să vă odihnească între aleşii Săi, alături de cei  drepţi. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 17 septembrie 2016, ora 9.00, la Biserica „Sfânta Vineri”, din Piaţa Ţăranilor. Veşnic îndurerat, fiul Tică. (946) 

 

* Cu aceeaşi durere amintesc că a trecut un an de lacrimi şi suferinţă de când soţul meu,

PAVEL  STURZU,

din Tileagd, m-a părăsit pentru totdeauna. Amintirea lui va rămâne veşnic în inimile noastre. Soţia şi familia.