Sala Mare a Primăriei Oradea a fost, ieri, din nou, gazda primitoare a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Familiile care au sărbătorit nunta de aur s-au bucurat de o primire caldă din partea angajaţilor municipalităţii, având şi plăcerea de a se întâlni cu noul primar al Oradiei. Celor 36 de perechi, care au reuşit performanţa de a convieţui timp de jumătate de veac, funcţionarii Primăriei le-au pregătit câte o diplomă de fidelitate, precum şi un premiu în bani, în valoare de 500 lei. Cel care a oficiat ceremonia de ieri a fost primarul Ilie Bolojan, care a înmânat personal fiecărui invitat diplomele şi premiile municipalităţii. Următoarea festivitate de sărbătorire a "Nunţii de Aur" va avea loc în data de 4 iulie 2008, în acest sens fiind deja depuse 35 de solicitări.

Sala Mare a Primăriei Oradea a fost, ieri, din nou, gazda primitoare a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Familiile care au sărbătorit nunta de aur s-au bucurat de o primire caldă din partea angajaţilor municipalităţii.

Cel care a oficiat ceremonia de ieri a fost primarul Ilie Bolojan, care a înmânat personal fiecărui invitat diplomele şi premiile municipalităţii. "Avem multe familii care marchează 50 de ani de la căsătorie. Vă invidiez că aţi reuşit să convieţuiţi şi să lucraţi împreună timp de 50 de ani. Acest lucru ne dă speranţă că şi noi vom ajunge aici. Într-o lume în care familia este în permanenţă agresată sunteţi un model. Vă asigurăm de tot respectul nostru", s-a adresat Ilie Bolojan celor 36 de cupluri invitate să marcheze "Nunta de aur". După ce fiecărei perechi i s-au înmânat premiile pregătite, sărbătoriţii i-au mai solicitat noului primar să-şi facă timp şi pentru o poză "de familie".
Primăria municipiului Oradea invită, în continuare, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie (neîntreruptă) şi care nu au participat la această festivitate până acum să prezinte buletinele sau cărţile de identitate, precum şi certificatul de căsătorie (toate, în original şi copie) şi să se adreseze Serviciului de Stare Civilă, situat la camera 118, etajul 1, în clădirea Primăriei. Următoarea festivitate privind sărbătorirea "Nunţii de Aur" va avea loc în data de 4 iulie 2008, în acest sens fiind deja depuse 35 de solicitări. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408.825.