"A summer to remember": Formaţia de muzică pop Maroon 5 cântă pe 5 iunie, în premieră, în România, trupele de rock Muse şi Iron Maiden vor fi cap de afiş în cadrul festivalului Rock the City desfășurat între 29-30 iulie în Piaţa Constituţiei, iar Scorpions revine în București pe 16 iulie la Romexpo.

 

Pentru prima oară în România, Maroon 5 va cânta în Piața Constituției din Bucureșt, pe 5 iunie, în cadrul unui concert care face parte din turneul "V Tour”, început în februarie 2015 în America. Cel mai nou album al trupei, "V”, a debutat pe locul 1 în Billboard Top 200 și este o descriere a călătoriei grupului până în prezent, captând esența hit-urilor trupei de la început și continuând cu succesul celor mai recente. Biletele sunt disponibile începând de ieri, 30 martie, prin rețeaua Eventim și online, pe site-ul www.eventim.ro. Acestea au preţuri cuprinse între 151,20 şi 572,40 de lei. Totodată, Trupele de rock Muse și Iron Maiden vor fi cap de afiş în cele două zile ale festivalului Rock The City (29-30 iulie), numit de organizatori "cel mai mare festival de rock al României”, care a ajuns la cea de-a şaptea ediție. În acest turneu, trupa Muse a înglobat noile piese într-un singur set, iar restul melodiilor fac parte din categoria "Best of Hits”. Preţul unui bilet variază între 162 şi 356,40 de lei. Tot în cadrul festivalului Rock The City, la o zi după formaţia Muse, celebrul grup britanic Iron Maiden va reveni în România pentru un concertul care va avea loc pe 30 iulie, în Piața Constituției. De asemenea, unul dintre invitaţii speciali ai spectacolului este trupa britanică Raven Age. Producția evenimentului va fi o premieră pentru Romania, scena măsurând 20 de metri lungime, 15 metri adâncime și 18 metri înălţime, iar sistemul de sunet și lumini va uimi publicul, a anunţat și D&D East Entertainment. Biletele pentru concertul Iron Maiden vor avea preţuri care variază între 146 şi 291,60 de lei.

Tot de ieri, 30 martie, au fost puse în vânzare şi abonamente pentru cele două zile de festival "Rock the City”, care cuprinde astfel, şi concertul Muse, şi concertul Iron Maiden, iar aceste abonamente costă între 216 şi 464,40 de lei. Totodată, renumitul grup german Scorpions revine în București pentru a celebra alături de publicul român aniversarea a 50 de ani de activitate sub egida turneului mondial "Return To Forever/ 50th Anniversary Tour”. În 16 iulie, la Romexpo, Scorpions va susține un concert în care publicul se va putea bucura de hit-urile "Still Loving You”, "Wind Of Change”, "Rock You Like a Hurricane”, "Send me an Angel”. Biletele pentru concertul Scorpions de la Romexpo au preţuri cuprinse între 146 şi 270 de lei.