Berbecul
Perioada este foarte bună, aşa că puteţi să priviţi cu încredere spre viitor şi, bineînţeles, să fiţi mai optimis(ă). S-ar putea să aflaţi, în aceste zile, că aveţi un protector care doreşte să vă ajute, nu-l refuzaţi!.
Taurul
Pentru că urmează să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp, nerăbdarea vă va ţine în tensiune. Se poate ca această întâlnire să aibă un impact de proporţii asupra planurilor de viitor.
Gemenii
Hotărârea şi dinamismul de care daţi dovadă vă vor ajuta să vă terminaţi treburile în timp record. Duminică, de la o rudă, veţi obţine o sumă de bani pe care o veţi investi în căminul dvs.
Racul
Sunteţi foarte preocupaţi de relaţiile cu familia, în special de cele cu partenerul. Veţi fi mai dispus(ă) spre comunicare şi înţelegere. Este bine să acordaţi o mare atenţie odihnei.
Leul
Intuiţia şi tactul sunt atributele care trebuie să vă călăuzească pe parcursul acestor zile. Dacă ţineţi seamă de sfatul astrelor, optimismul dumneavoastră va fi în creştere.
Fecioara
Apar posibilităţi de câştig. Un rol important în deciziile pe care le veţi lua în acest weekend îl joacă ideile furnizate de persoanele mai tinere. Este indicat de altfel să căutaţi compania celor care vă inspiră.
Balanţa
Veţi fi înclinat(ă) să vă implicaţi într-un nou proiect, dar ar fi indicat să renunaţi la asemenea idei şi să vă bucuraţi din plin de zilele libere. Pe plan sentimental, mult romantism...
Scorpionul
Relaţiile cu ceilalţi au de suferit datorită nerăbdării ce vă caracterizează în aceste zile. Se prevăd veşti din străinătate sau colaborări cu străinătatea. Sănătatea este bună.
Săgetătorul
Capacităţile dvs. comunicative se vor intensifica, aşa că ar fi bine să ieşiţi mai mult în societate, mai ales că dispuneţi de timp liber. Pe plan sentimental, se întrevede o perioadă de senzualitate şi de romantism.
Capricornul
Ar trebui să vă vizitaţi câteva rude, chiar pentru simplul motiv că v-aţi cam plictisit tot stând numai în casă. Ar trebui să vă recalculaţi lista de priorităţi referitor la banii pe care îi cheltuiţi.
Vărsătorul
Cel mai bine ar fi dacă veţi sta alături de partenerul(a) de viaţă în aceste zile. Pe plan financiar - pot interveni veşti care vă vor bucura nespus de mult. Sănătatea necesită mai multă odihnă!
Peştii
Ar fi bine să evitaţi activităţile care vă suprasolicită fizic. În plan sentimental, nici un nor nu se anunţă, dar este bine să fiţi totuşi prudenţi în unele cuvinte pe care le puteţi rosti în faţa partenerului(ei).
ARIADNA