Berbecul

Fiţi mai prudent la locul de muncă şi nu vă complicaţi cu lucruri pe care nu le veţi putea duce la bun sfârşit. Situaţia este destul de complicată la serviciu. În viaţa sentimentală aveţi de ales între o apariţie fulgerătoare şi o relaţie care evoluează încet, dar sigur. Sunteţi intransigent astăzi.

Taurul

Vă simţiţi liber, detaşat de toate, dar, în acelaşi timp, vreţi să arătaţi bunăvoinţă şi înţelegere faţă de alţii. La locul de muncă au loc unele schimbări care stârnesc discuţii. Încercaţi să apreciaţi ceea ce aveţi. Primiţi o veste de la o persoană dragă.

Gemenii

Aveţi destul de multe probleme pe plan financiar. Este momentul să priviţi lucrurile realist şi să luaţi măsuri. În domeniul sentimental, este o zi în care reuşiţi să consolidaţi relaţia de cuplu. Vă bucuraţi de respect din partea persoanei iubite şi de sinceritate.

Racul

Dacă în ultima perioadă v-a stat capul numai la aventuri, acum începeţi să simţiţi nevoia de ceva stabil. Orice decizie de asumare a unei relaţii pe termen lung este bine aspectată. Astăzi va trebui să vă ocupaţi serios de bani. S-ar putea să fie nevoie să negociaţi cu unele persoane străine.

Leul

Aveţi de rezolvat câteva probleme înainte de sfârşitul acestei zile. Dacă nu luaţi măsuri, s-ar putea ca situaţia să scape de sub control. În fond, decizia de a nu face nimic este şi ea o acţiune care nu aduce neapărat rezultatele dorite. Concentraţi-vă atenţia pe sarcini pentru a lua cea mai bună decizie.

Fecioara

Este vremea să vă daţi seama ce vreţi cu adevărat, nu ceea ce vi se pare că vă place pe moment. S-ar putea ca în unele momente cele două lucruri să coincidă, iar în alte cazuri, nu. Dacă veţi privi obiectiv situaţia, veţi putea lua cea mai bună decizie. Evitaţi să daţi sau să luaţi bani cu împrumut astăzi.

Balanţa

Cel mai bun lucru pe care-l constataţi odată cu trecerea timpului este că puteţi să faceţi mai uşor diferenţa între problemele reale şi micile iritări zilnice. Nu vă mai consumaţi atât de mult pentru orice şi puteţi să vă canalizaţi întreaga energie asupra familiei, pe care o ajutaţi oferindu-i soluţii inteligente.

Scorpionul

Sunteţi pregătit să faceţi eforturile necesare pentru a duce la bun sfârşit planurile profesionale. Adoptaţi metode noi de lucru, mai performante. În viaţa sentimentală, viitorul cuplului depinde foarte mult de atitudinea faţă de partener. Străluciţi într-un cerc de prieteni.

Săgetătorul

Cineva este atât de posesiv cu dumneavoastră, încât devine enervant. Dacă luaţi măsuri, faceţi-o ferm, însă aveţi grijă să nu deveniţi violent, nici măcar verbal. Poate nu vă daţi seama, dar puteţi înfricoşa uneori prin autoritatea dvs. Cineva încearcă să vă pună beţe în roate. Nu vă lăsaţi pradă emoţiilor.

Capricornul

Treceţi printr-o situaţie mai dificilă şi vă vin în minte tot felul de soluţii, care de care mai năstruşnice. Chiar dacă în general reacţionaţi după o analiză detaliată, acum aţi putea să încercaţi pur şi simplu cea mai improbabilă soluţie, pentru că şi problema este la fel de specială.

Vărsătorul

Dacă simţiţi că aveţi o existenţă anostă, în care zilele se scurg fără micile bucurii care fac viaţa frumoasă, nu mai staţi pe gânduri. De ce să aşteptaţi să se gândească alţii când puteţi dumneavoastră înşivă să vă amuzaţi făcându-vă câteva mofturi. Faceţi o prezentare originală la serviciu, cu sunet şi culoare.

Peştii

Aveţi lucruri mai bune de făcut decât să pierdeţi vremea stând la taclale. Sunteţi plin de idei originale pe care le puteţi pune în practică dacă vă rupeţi de activităţile mondene şi vă concentraţi asupra proiectelor dvs. Şefii vor fi impresionaţi de ingeniozitatea dumneavoastră.

ARIADNA