Stadion: Orășenesc

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Haica 16 / Bot 9

Cartonașe galbene: Matei, Toma, Haica (2), Pantea, B. Dumuța / Dejeu, Șoit

Cartonaș roșu: Haica 76, pentru cumul de cartonașe galbene

CSO: Fofiu - Tuduce, Ștefan (46 B. Dumuța), Toma, Lazea (67 Pantea), Matei, Dr. Pele (78 Tat), L. Bogdan, Haica, Jurcă (78 Galea).

Antrenor: Sandu Balaj.

Crișul: Țirtea -Balogh, Dejeu, Madar, Gordan, Țap, Fogorași, Mîndrilă, Edveș, Bot, Șoit (85 Bozga).

Antrenor: Viorel Domocoș.

Arbitri: Bogdan Guler - la centru,  Adrian Ciuciu și Marius Andor, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Pirte.

Sosită într-o poziție total incomodă în clasament, aceea de „lanternă” a campionatului, echipa din Aleșd a făcut mari eforturi pentru a îndepărta această titulatură, iar în urma unui joc deosebit de bun a fost aproape de a furniza surpriza de a cuceri toate punctele puse în joc.

Cu un joc bine organizat și o disciplină tactică la fel, pusă la punct de Viorel Domocoș, garnitura oaspete a surprins partenerul de întrecere încă din startul partidei printr-o „poftă” ofensivă care a și dat rezultate la prima fază mai consistentă, când, pe un contraatac rapid, Mîndrilă a pus pe „tavă” un balon pentru Bot (9), care a îndeplinit formalitatea, deschizând scorul (0-1). Bucurie de scurtă durtă a oaspeților pentru că în urma unei gafe în propria defensivă Haica (16) a fost pe fază, restabilind egalitatea (1-1), care s-a dovedit a fi și scorul final al unui meci în care oaspeții au fost „vioara” întâi. Mîndrilă (23) a trimis o torpilă puțin peste bară, în timp ce Haica (27) nu  a fost inspirat, irosind o bună oportunitate. Țap (30) a executat pe jos, destul de slab, o lovitură liberă de la 20 de metri, pentru ca ocazia reprizei să fie irosită de Edveș (31) care a luftat de la 8 metri doar cu Fofiu în față. Madar (39) a executat pe centru lovitura liberă din marginea careului mare, iar Fofiu a fost la post. În startul reprizei secunde, Tuduce (47) a șutat puternic, dar peste bară, pentru ca oaspeții să rateze o ocazie monumentală, prin același Edveș (50), care a luat la țintă bara laterală. În două rânduri, Țap (57, 77) s-a dovedit mai sprinten decât adversarii direcți, pe care i-a pierdut pe drum, însă dacă în prima fază mingea, șutată din unghi, a trecut puțin peste bară, la următoarea, din interiorul careului mic, aceasta s-a strecurtat pe lângă „rădăcina” barei. După ce Haica a fost eliminat, tehnicianul Sandu Balaj, care a „dirijat” garnitura din tribună (unde își ispășește suspendarea), nu a făcut pasul înapoi, ci, din contră, și-a îndemnat elevii la ofensivă, însă Galea (83, 84) nu a avut șansa golului. Un punct mare câștigat pe merit de oaspeți, care au și reclamat un gol anulat pe motiv de off-side în prima repriză înscris de „ghinionistul” Edveș (34), în timp ce șteienii au irosit ocazia de a mai adăuga ceva în lada de zestre, în dauna unui adversar accesibil din punct de vedere a situației din clasament, însă unul care a demonstrat pe dreptungiul verde că acest loc este, deocamdată, unul accidental.