La ultimul joc disputat acasă în cadrul acestui sezon competițional, handbalistele pregătite de Doina și Cristian Ardelean au oferit un recital ofensiv spectatorilor prezenți în tribunele Arenei „Antonio Alexe”. Astfel CSU CSM a învins 43-30 (20-17) pe Sepsi Sfântu Gheorghe într-un meci care a contat pentru etapa a 25-a (penultima) din Seria B a Diviziei A.

Chiar dacă s-a disputat la o oră matinală (10.00), destui spectatori au ales să își petreacă dimineața de duminică privind ultima reprezentație de pe teren propriu a handbalistelor. Printre aceștia s-a aflat și Pavel Mercea, președintele AJH Bihor, o prezență constantă în ultima perioadă la meciurile CSU CSM.  Studentele orădence și-au intrat mai greu în ritm, dovadă în acest sens fiind evoluția din prima parte a meciului, perioadă în care n-au reușit să se distanțeze la mai mult de 4 goluri (14-10 în minutul 17). Dacă în ceea ce privește jocul de atac lucrurile au funcționat bine, problema, rezolvată în partea secundă, a reprezentat-o defensiva care a încasat 17 goluri în primele 30 de minute. Cu totul altfel a arătat jocul în repriza a doua atunci când treptat orădencele s-au distanțat pe tabela de marcaj, datorită mai ales jocului pe contraatac care a fost exersat până în ultima secundă. Exemplul cel mai bun care întăreșete acestă afirmație este numărul de goluri marcate (8) de extrema Eliza Hlinca, cea care a intrat în teren din postura de rezervă. Alte două jucătoare au mai reușit să marcheze câte 8 goluri. Este vorba despre Georgeta Diniș Vârtic, excelentă pe tot parcursul partidei dar mai cu seamă în prima repriză, și Ligia Puț, posesoarea unei aruncări de temut. Cu doi portari accidentați, CSU CSM a readus-o la echipă pe Georgiana Horincar. Aceasta a intrat din postura de titular, dar perioada de inactivitate s-a văzut astfel că antrenoarea Doina Ardelean a trimis-o în poartă pe junioara Crina Pintea care a avut câteva intervenții spectaculoase pe parcursul reprizei secunde atunci când CSU CSM s-a distanțat decisv pe tabela de marcaj. Un detaliu care merită menționat este faptul că 10 din cele 11 jucătoare de câmp au reușit să înscrie cel puțin un gol în poarta fetelor de la Sepsi. De la oaspete s-au remarcat două jucătoare, Valeria Roșu, autoarea a 8 goluri și Zita Matiș, cu 7 reușite. Așadar CSU CSM obține cel de-al 11-lea succes stagional, rezultat care face ca orădencele să urce pe locul al 5-lea cu 33 de puncte. În condițiile în care în ultima etapă, duminică 14 mai, fetele pregătite de Doina Ardelean vor evolua în deplasare cu CSU de Vest Timișoara, o formație mai slab cotată, cel mai probabil bihorencele vor încheia campionatul pe locul al 5-lea, o poziție excelentă după al doilea an de existență.

CSU CSM Oradea: Georgiana Horincar, Crina Pintea – Georgiana Codrea 2 goluri, Cornelia Vrabie 6, Valeria Motogna 2, Georgeta Diniș Vârtic 8, Ligia Puț 8, Bianca Mârcă 5, Irina Munteanu 1, Dana Verzea 2, Eliza Hlinca 8, Mădălina Pantea 1 și Ana Maria Hercuț. Antrenori: Doina Ardelean și Cristian Ardelean.