Berbecul
Sunteţi creativ(ă) şi vă preocupă ideea de a începe o activitate nouă. Aveţi şanse să vă afirmaţi pe plan intelectual, totuşi încercaţi să nu vă neglijaţi odihna.
Taurul
Cu toate că vă simţiţi în formă, este posibil să constataţi că nu vă reuşeşte aproape nimic. Se pare că vă lipseşte simţul practic. Nu forţaţi lucrurile - acesta este sfatul astrelor!
Gemenii
Dimineaţă sunteţi mai sensibil(ă) decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relaţiile cu cei din jur. Abia duminică lucrurile revin la normal.
Racul
În mod neaşteptat, primiţi o sumă importantă. Vă regăsiţi încrederea în viitor şi începeţi să faceţi planuri. Încercaţi să nu luaţi hotărâri importante!
Leul
Şansele sunt de partea dumneavoastră, intuiţia vă ajută şi reuşiţi să depăşiţi cu bine dificultăţile. Aveţi succes în tot ce faceţi. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune.
Fecioara
Astrele vă sfătuiesc să aveţi mai multă răbdare şi să fiţi mai realist. Proiectele dumneavoastră de viitor se pot concretiza, dar nu în aceste zile. Răbdare!
Balanţa
Dimineaţă aveţi tendinţa să fiţi prea idealist şi să neglijaţi probleme importante. Nu începeţi nimic nou, pentru că este posibil să luaţi decizii care vă pot costa bani grei. Atenţie!
Scorpionul
Ar fi bine să amânaţi orice tranzacţie şi să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să pierdeţi sume importante. Pe plan sentimental parcurgeţi un moment favorabil.
Săgetătorul
Sunteţi cam agitat(ă) pentru că începeţi o lucrare nouă. Chiar dacă vă frământă problemele profesionale, ar fi bine să îi arătaţi partenerului de viaţă mai multă afecţiune.
Capricornul
Nu începeţi activităţi noi, pentru că vă lipseşte simţul practic. Amânaţi deciziile importante pe plan profesional şi în afaceri, pentru că s-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii!
Vărsătorul
Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate, mai ales datorită talentelor artistice. Duminică, faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă susţine activitatea creativă.
Peştii
Renunţaţi să încercaţi să obţineţi câştiguri rapide. Spre seară petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită şi faceţi planuri cu privire la o călătorie.