Marţi, 18 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, orădenii sunt aşteptaţi la spectacolul Cabaret, un musical cu o distribuţie de excepţie, din care fac parte nume ca Aurelian Temişan, Ozana Barabancea, Anca Sigartău, Monica Davidescu sau Corina Dănilă.

 

Aşa cum se arată în sinopsis, spectacolul ilustrează atmosfera creată într-un teatru care, pentru a supravieţui, are nevoie de un spectacol atractiv. „Actriţele conduse de  directorul teatrului fac un nou spectacol de cabaret cu cântece, coregrafie, costume.  Muncesc mult la repetiţii ca să îl scoată în scurt timp la rampă. Directorul se împrumută de bani că să îl poată face şi vrea să demonstreze că teatrul poate să reziste cu marile vedete pe care le are. Partenerul său inserat în spectacol, cel care i-a împrumutat banii, îşi doreşte ca acest spectacol să eşueze pentru a putea  transforma teatrul într-un club de noapte cu băieţi. Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe şi cui îi va da creditul său”, se arată în sinopsis.

În spectacol urmărim evoluţia actriţelor în două planuri: în scenă, prin ceea ce văd de obicei spectatorii, adică spectacolul cu cântece şi dansuri, şi în culise, acolo unde specatorii nu au acces, unde vom putea vedea problemele de familie ale actriţelor, problemele financiare ale unui teatru care se chinuie să supravieţuiască, schimbarea costumelor de la un dans la altul, pe scurt, viaţa lor din spatele scenei”, se mai arată în sinopsis. Astfel, musicalul Cabaret ne arată ce presupune strălucirea unui spectacol şi cât de anevoios este drumul prin care se ajunge la lumină.

Distribuţia spectacolului este formată din: Cosmin Seleşi (Baby Boy), Aurelian Temişan (Mr. Tom), Tania Popa (Tammie), Doina Botiş (Danny), Anca Sigartău (Annie), Alexandra Velniciuc (Allie), Corina Dănila (Rossie), Manuela Cara (Magie& Orchestra şi Lizzie), Monica Davidescu (Penny), Ozana Barabancea (Barbra Jo), Florin Botiş (Benny). Coregrafia: Doina Botiş, scenografia: Imelda Manu, costume: Tania Popa, decoruri: Tudor Creţu, Light design: Roxana Docan & George Jipa, concept muzical: Manuela Cara (Canada), după un text de Arthur V.Wesker .  Regia: Anca Sigartău.

„Noi, actorii, naştem un univers... / Iar voi, spectatorii, credeţi.../ Credeţi că suntem ce vrem noi să credeţi.../ Asta este magia…/Un cabaret…/ Un altfel de Cabaret.../cu actori.../cu reflectoare.../ cu o scenă, c-un decor…./Cu costume, cu personaje/cu muzică, ritm.../ ....şi cu o poveste!...”

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, telefon: 0259/468.468 şi online pe www.startickets.ro şi www.bilete.ro. Preţul unui bilet: 80 lei, respectiv 60 lei.