Stadion: Dacia

Spectatori: 43

Marcatori:  Buștea 13, 56, Neaga 31, Cuc 45+1, 48, 83 (ambele din 11m)/ Bulcău 61

Cartonaș galben: Lazăr

CSC: Barabaș - Agud, Rus (54 Șerb), Pocian, Țârlea, Balla, Cozac, Briciu, Neaga (65 Pereț), Buștea, Cuc

Antrenor: Adrian Iova.

Biharea: Bogdan - Lazăr, Hulbert, Gruie, Teaha, M. Sabău, Filip, Bulcău (81 Morcan), Marc (46 A. Sabău), Goț (69 Teglas), A. Micula (55 Sime).

Antrenor: Dorin Boca.

Arbitri: Cosmin Cormoș - la centru, Ionuț Cheregi și Sergiu Bartan, asistenți.

Observator AJF: Cornel Pantea.

Bune „cunoștințe”, dar și rivale, din ediția trecută de campionat când își disputau supremația în Seria a II-a, Liga a  V-a, pentru promovare, întâlnirea dintre cele două combatante nu a mai avut „ingredientele”  de altă dată , atât de necesare, pentru ca puținii spectatori să asiste la o partidă interesantă.

Duelul celor doi rivali, dar și buni prieteni, Adrian Iova și Dorin Boca, nu a mai „poluat”, ca de obicei, fondul sonor, deoarece antrenorul gazdelor a fost unul cuminte în tribună (ispășindu-și etapele de suspendare dictate de Comisia de Disciplină), în timp ce vășcăuanul, după o apariție scurtă pe banca tehnică, a trebuit să se întoarcă acasă, presat fiind de niște probleme familiare. În atari condiții, „lupta” pe banca tehnică dintre Anamaria Busuioc, delegatul echipei gazdă, și Ioan „Ness” Porge, directorul sportiv, a fost una „surdă” ca și cea din teren, unde gazdele, în lotul cărora se regăsesc jucători cu vechi ștate de servicii în ligile superioare, s-au impus lejer în fața unui adversar care a fost de nerecunoscut la capitolul dăruire, dar mai ales care a comis niște greșeli impardonabile în sistemul defensiv. După ce Briciu (4) a zguduit încheietura barelor, a venit rândul lui Bogdan să „stopeze” golul în două rânduri în fața lui Buștea (7) și Balla (11), pentru ca între timp Marc (9) să riposteze cu un șut puternic în diagonală. Invetabillul s-a produs, însă, în urma unei greșeli grave în interiorul careului mare, când Buștea (13) a profitat prompt (1-0), deschizând scorul. La doar câteva secunde egalitatea putea fi consemnată, însă bara laterală s-a „opus” golului la șutul expediat de Bulcău (14) din doar doi metri. Neaga (31) a mărit diferența (2-0), pentru ca Goț (45) să irosească reducerea scorului dintr-o poziție favorabilă. Ratarea a fost „pedepsită” de Cuc (45+1) cu un șut din unghi, care a stabilit scorul la pauză (3-0). Bulcău (47) a avut din nou șansa golului care a „venit” însă iar în poarta vășcăuanilor prin Cuc (48), care a transformat o lovitură de pedeapsă. Buștea (56) a înscris din nou, în timp ce oaspeții au redus din handicap (5-1), prin omniprezentul Bulcău (61). Gazdele și-au adjudecat „setul” (6-1) datorită preciziei lui Cuc (83), care a reușit tripla, în urma altei lovituri de pedeapsă.

PS. Chiar dacă s-au „țesut” multe scenarii asupra acestui meci, trebuie remarcată sportivitatea în care a fost disputat atât pe teren, cât și în afara lui. Un sincer bravo gazdelor, dar și oaspeților, care au făcut o bună propagandă spiritului de fair-play. Deci se poate și la case mai mici (a se citi ligi inferioare).