Berbecul

Se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care vă faceţi treaba, motiv pentru care vă vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să vă deranjeze acest lucru, căci şi câştigurile vor fi pe măsură. O călătorie vă poate ajuta să vă debarasaţi de surplusul de energie nervoasă de care dispuneţi. Este de dorit să trataţi cu grijă orice răceală.

Taurul

O serie de probleme pe care nu le-aţi rezolvat la timpul potrivit vor deveni urgente. Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de forţă suficientă pentru a face faţă. Simţul posesiunii şi dorinţa de a fi cât mai autoritar pot aduce unele neplăceri în relaţia cu fiinţa iubită. Ar trebui să fiţi mai indulgent, mai înţelegător.

Gemenii

Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Colegii vă vor sprijini şi astfel veţi depăşi mai uşor neplăcerile cotidiene. Un prieten v-ar putea ajuta să rezolvaţi o problemă mai delicată. Dacă doriţi să faceţi o schimbare de anvergură, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere.

Racul

Dispuneţi de multă tenacitate şi putere de muncă şi veţi face o bună impresie superiorilor ierarhici. O persoană cu funcţie vă apreciază şi doreşte să vă susţină iniţiativele. Câştigurile vor veni atât de la serviciu, cât şi din colaborări. Energia fizică este sub nivelul obişnuit, aşa că ar fi bine să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile.   

Leul

Nu veţi fi în apele dumneavoastră, dar întâlnirile cu prietenii şi, în general, activităţile sociale vă vor ajuta să vă recăpătaţi buna dispoziţie şi încrederea în viitor. Aţi dori mai mult de la partenerul de suflet şi faptul că lucrurile nu evoluează chiar aşa cum aţi vrea vă face neliniştit.

Fecioara

Nu este momentul să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă veţi arăta mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de suflet. Comoditatea de care daţi dovadă vă poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică.

Balanţa

Sunt şanse mari să finalizaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp. Colegii vă vor acorda tot sprijinul de care aveţi nevoie şi asta vă va ridica mult moralul. Pot să apară unele cheltuieli nedorite. Pe cât posibil, încercaţi să daţi dovadă de mai multă diplomaţie în raporturile cu superiorii ierarhici!

Scorpionul

Din punct de vedere sentimental, nevoia de stabilitate, de siguranţă este foarte mare. Unele nemulţumiri mai vechi vă vor apăsa în continuare, dar nu este cazul să faceţi ceva în această direcţie. Lăsaţi lucrurile aşa cum sunt căci ele se vor rezolva de la sine. La serviciu veţi avea parte de tot felul de activităţi mărunte.

Săgetătorul

La serviciu cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o luaţi în serios. Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu fiinţa iubită, aşa că ar fi bine să-i oferiţi cât mai multe clipe petrecute împreună. Este posibil să apară o problemă de sănătate pe fond nervos. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere în faţa şefilor.

Capricornul

Comoditatea de care daţi dovadă vă poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul din proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că şi colegii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor. Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei.

Vărsătorul

Activităţile de divertisment vă tentează în mod special, mai ales că acestea vă dau posibilitatea să petreceţi mai mult timp în compania fiinţei iubite. Pentru cei căsătoriţi sunt posibile discuţii în contradictoriu, fără ca acestea să aibă rezultate nefaste. Ar fi bine să acordaţi atenţie activităţilor în care vreţi să vă implicaţi.

Peştii

Vă aşteaptă o zi favorabilă, relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi considerabil. Vor exista persoane care vă vor face ochi dulci, dar nu trebuie să credeţi tot ce vi se spune. Veţi beneficia de un bun echilibru energetic, în ciuda stării de agitaţie care vă caracterizează în continuare. 

ARIADNA