Membrii Clubului Oradea Toastmasters organizează miercuri, 7 septembrie, de la ora 19.15, la Hotel Ramada, concursul local de discursuri umoristice și improvizate în limba engleză “Funmasters @ Toastmasters”. Intrarea la eveniment va fi liberă, în limita scaunelor disponibile.

“În cadrul acestui concurs în limba engleză, vom avea ocazia să ne delectăm cu discursuri pline umor de calitate, iar apoi vom vedea cum se pun în mişcare rotiţele de spontaneitate ale concurenţilor la proba discursurilor improvizate”, spune Dora Cernău, vicepreşedinte Educaţie la Oradea Toastmasters Club.

Publicul este rugat să vină cu cel puțin 15 minute mai devreme, pentru a începe la timp și a nu deranja vorbitorii. Cele două probe de foc sunt următoarele: concursul de discursuri umoristice în limba engleză şi concursul de discursuri improvizate în limba engleză. Concurenţii clasaţi pe locurile I şi II din fiecare concurs vor merge mai departe la Concursul Ariei H2, care va avea loc la Arad, în 8 octombrie 2016. Pe de altă parte, în data de 14 septembrie, de la orele 19.15, la Hotel Ramada, va avea loc partea a doua a concursului local de discursuri umoristice și improvizate, dar de această dată, în limba română: “Orator cu umor”.

Înfiinţat în anul 2010, clubul Oradea Toastmasters este un atelier practic, care oferă tuturor membrilor șansa de a-și dezvolta abilitățile de vorbit în public și leadership, într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă. Întâlnirile clubului au loc săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 19.15, în Sala Bordeaux a Hotelului Ramada (Calea Aradului, nr. 9). Participarea la ședințe este liberă!