Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Bihor a sancţionat evenimentele nesportive petrecute în etapa de la sfârşitul săptămânii trecute.
Cea mai drastică sancţiune a primit Petru Burescu (Vulturul Dobreşti), care, după meciul cu Cetatea Biharia, l-a bătut pe arbitrul Eugen Pop. Jucătorul a fost suspendat 20 de etape şi amendat cu 150 de lei. De asemenea, pentru deficienţe organizatorice în ceea ce priveşte siguranţa oficialilor, gruparea din Dobreşti va avea două etape terenul suspendat şi va fi nevoită să plătească şi o penalitate de 200 de lei. Evacuat din teren pentru injurii aduse arbitrului, Kiss Alexandru, antrenorul echipei Cetatea Biharia, a fost suspendat o etapă şi penalizat cu 100 de lei.
Dan Dobai nu stă pe bancă trei meciuri
Un alt caz care a captat atenţia în runda a 8-a a Ligii a IV-a a fost cel al antrenorului Dan Dobai. Eliminat pentru injurii aduse arbitrului Alin Bungău, tehnicianul Unirii Valea lui Mihai a refuzat să părăsească terenul din Cociuba Mare şi, după cele trei minute de aşteptare, prevăzute de regulament, determinându-l pe arbitru să fluiere finalul după doar 35 de minute de joc. Pentru atitudinea care a avut-o, Dan Dobai a fost suspendat trei etape şi penalizat cu 100 de lei, iar echipa sa a pierdut meciul cu Izvorul Cociuba Mare la "masa verde" (0-3).