ALERTA - Cel mai căutat om din România a fost prins în cartierul Nufărul din Oradea. Adrian Hladii, poreclit Adi Grasu era căutat pentru împuşcarea a doi oameni. Una dintre victime, Dalia Duca de 24 de ani a fost împuşcată în cap cu două gloanţe. 

Mai multe echipe de poliţişti au scotocit în cartierul Nufărul, locul unde principalul suspect îşi avea domiciliul. Iniţial, autorităţile nu au exclus varianta ca acesta să fie fugit din ţară. În momentul în care poliţia a intrat în apartamentul mamei sale, unde se ascundea, a sărit pe geam de la etajul patru. Bărbatul a căzut pe spaţiul amenajat din faţa blocului, aproape de intrarea în scară, pe latura dinspre bulevard şi centrul comercial Lotus. Suspectul a fost urcat într-o ambulanţă, dar în drum spre spital se pare că a decedat. Circulaţia tramvaielor a fost oprită o perioadă, dar s-a reluat după aproximativ o jumătate de oră. Poliţia a marcat locul unde a fost capturat interlopul cu bandă galbenă.

La ora 20.00, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis un comunicat de presă. 

"Referitor la faptele penale de o gravitate deosebită care au avut loc în data de 15 martie 2017 în municipiul Oradea, vă comunicăm următoarele următoarele: Având în vedere informațiile rezultate din strategia de anchetă, în seara zilei de 18 martie 2017, organele de poliție sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au descins în vederea efectuării unei percheziții  într-un imobil aflat pe o stradă din municipiul Oradea, existând indicii că inculpatul Adrian Hladii s-ar ascunde acolo. În momentul în care anchetatorii au pătruns în apartamentul situat la etajul IV al imobilului, inculpatul a sărit în gol cu consecința producerii unor multiple leziuni, starea acestuia fiind deosebit de gravă. S-a solicitat imediat intervenția la fața locului a unui echipaj medical în vederea acordării primului ajutor însă inculpatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și la scurt timp a decedat. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor faptelor și stabilirea tuturor formelor de participație penală la acestea.

La scurt timp şi IPJ Bihor a transmis un comunicat de presă. "Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orei 18.30, o echipă operativă formată din poliţişti sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-au deplasat la o locaţie din municipiul Oradea pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare, existând suspiciunea că acolo s-ar fi aflat bărbatul de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea faptelor din 15 martie a.c. În momentul în care poliţiştii bihoreni împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au ajuns la uşa apartamentului care urma să fie percheziţionat, bărbatul a sărit pe geamul locuinţei, care se afla la etajul al patrulea. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă a decedat", se arată în comunicatul poliţiei bihorene.