Crăciunul, cea mai mare sărbătoare a creștinătății, a fost întâmpinat și anul acesta de elevii și dascălii Liceului Teoretic „Aurel Lazăr”,  în egală măsură,  prin activitățile care s-au desfășurat încă din primele zile ale lunii decembrie.

Membrii Consiliului Școlar al Elevilor au împodobit pe holurile școlii doi brazi, spre bucuria elevilor și profesorilor din școala, iar sălile de clasă au fost decorate cu cele mai originele și frumoase ornamente, participând astfel la concursul „Spiritul Crăciunului în clasa mea”. După lungi deliberări și criterii bine stabilite, juriul format din director adjunct prof. Rodica Juncu, președintele Consiliului Școlar al Elevilor, Alin Ștefancsik, și elevele Cosmina Burescu și Raluca Dumitru au desemnat cele mai frumos împodobite clase în spiritul Crăciunului: a VI-a (diriginte prof. Carmen Bubela), a IX-a B (diriginte prof. Mihaela Băguț), a X-a B (diriginte prof. Rodica Turcaș), a XI-a B (diriginte prof. Victoria Pop) și a XII-a A (diriginte prof. Rodica Berdie).

Sub denumirea „Magia Crăciunului” elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a B, a IX-a C și a X-a B, sub îndrumarea profesorilor: Ioana Mladin, Carmen Bubela, Emilia Negru, Mihaela Băguț, Nicoleta Blaj, Rodica Turcaș și Vasile Juncu, au oferit colegilor lor un spectacol de neuitat din colinde, cântece de iarnă din repertoriul românesc și internațional, poezii și dansuri, prilej cu care s-au oferit diplomele la concursul „Spiritul Crăciunului în clasa mea”.

Ambele activități au făcut parte din proiectul educativ „Anotimpurile”, aflat la cea de-a cincea ediție, coordonat de prof. Rodica Turcaș și Consiliul Școlar al Elevilor.

Directorul Liceului, prof. Gheorghe Tirla, a apreciat la superlativ ambele activități ale elevilor și le-a urat copiilor și familiilor acestora sărbători fericite.