Antrenoarea Mariana Târcă, demisă de la conducerea tehnică a vicecampioanei României la handbal feminin, Rulmentul Braşov, a declarat că, deşi ese dezamăgită de decizia patronului Teodor Florescu, se simte "uşurată că incertitudinea a trecut".

"Prea multe nu am să spun, pentru că mă simt uşor tristă şi dezamăgită. Viaţa merge înainte, iar ceea ce am făcut împreună pentru Rulmentul Braşov va rămâne în istoria clubului şi nimeni nu poate şterge acest lucru. Sunt cu inima împăcată şi oarecum mă simt uşurată că incertitudinea a trecut. Asta este viaţa antrenorilor, din păcate. Voi urmări mereu evoluţia acestei echipe, pentru că e clar că în sufletul meu mă voi simţi la fel de legată de Rulmentul. Deocamdată, nu ştiu ce voi face, însă un lucru e sigur, nu voi pleca din Braşov. De patru ani simt că m-am întors acasă şi acasă vreau să rămân. În acest moment, am nevoie de linişte şi doar de familie în jurul meu", a spus Mariana Târcă (foto). Patronul Teodor Florescu şi Mariana Târcă vor avea o discuţie în aceste zile. Pentru că în acest moment echipa nu are un antrenor, reunirea lotului a fost amânată o săptămână, până la data de 14 iulie.
În cei patru ani în care a fost antrenată de Mariana Târcă, formaţia Rulmentul Braşov a câştigat titlul naţional şi Cupa Challenge, în sezonul 2005/2006. De asemenea, în 2007 şi 2008 echipa braşoveană a câştigat medaliile de bronz în competiţia internă şi a ajuns până în sferturile Cupei EHF, respectiv în semifinalele Cupei Cupelor.