CS Universitar Oradea a ţintit zece medalii la etapa finală a Campionatului Naţional de tir sportiv pentru tineret (20-23 de ani) desfăşurată la Bucureşti. Şase au fost obţinute la individual (trei locuri I, un loc II şi două locuri III) şi patru în probele pe echipe (trei  locuri I şi un loc II).

Întrecerile s-au desfăşurat la arme cu aer comprimat şi cu glonţ. La arme cu aer comprimat, Francesca Pop s-a clasat pe locul 1 în proba de pistol 40 focuri, în timp ce la puşcă 40 de focuri, Eliza Molnar şi Cristian Stoie (ultima încă junioare II) s-au situat pe locurile 2, respectiv 3, iar Cristina Rayna, pe 9. Pe echipe, CSU Oradea, în formula Eliza Molnar, Cristian Stoie şi Cristina Rayna a devansat toate adversarele.

La arme cu glonţ, Francesca Pop a cucerit două titluri naţionale în probele de pistol precizie 25 metri, 40 de focuri, respectiv în cea de pistol viteză 25 de metri, 40 de focuri. Francesca Pop a mai urcat pe podium şi la pistol 30+39 focuri, probă în care a încheiat concursul pe locul 3. La puşcă 3×20 focuri, Eliza Molnar, Cristina Rayna şi Cristian Stoie au ocupat locurile 5, 6 respectiv 7. În concursul pe echipe, CSU Oradea, cu Eliza Molnar, Cristian Stoie şi Cristina Rayna în componenţă, a mai obţinut două titluri de campioană, în probele de puşcă 3×20 focuri şi puşcă 20 focuri genunchi, precum şi o medalia de bronz la puşcă 20 focuri picior. Altfel, Andreea Popescu va participa cu echipa României la Campionatul European de tir sportiv pentru arme cu glonţ junioare, programat în această lună la Tallin (Estonia). Sportivii orădeni sunt pregătiţi de antrenorii Vasile Leţ şi Adriana Floruţa.