Teren: Girișiu de Criș

Spectatori: aproximativ 100

Marcator: Deva 51

Cartonașe galbene: Doroti / Lazăr, M. Sabău, Pașca, Ștefan, Deva, Teglas

Viitorul: Ardelean - Ciucle, Doroti, Haragaș, Bamfi, Nilghesh, Csonshi (46 Cioban), Suciu, Dumitru Abrudan, Călin Abrudan (46 Foltuț), Cardoș.

Antrenor: Alin Durgheu.

Biharea: R. Indrei - Lazăr, Hulber, Lazea, Vl. Teaha (90+2 Bilan), M. Sabău, O. Pașca (46 Deva), Ștefan, A. Sabău (80 Teglas), Monea, Bulcău (84 Morcan).

Antrenor: Dorin Boca.

Arbitri: Adrian Pop - la centru, Sergiu Bartan și Valentin Zah - asistenți.

Observator AJF: Aurel Ghenț.

 

...pentru ca trei puncte să fie contabilizate în „zestrea” echipei de la poalele Munților Apuseni, care prin această victorie s-a distanțat la zece puncte față de urmăritoarele sale, Zorile Buntești și Unirea Roșia (cu un joc mai puțin disputat), dar „suflând” incomod în „ceafa” liderului, CSC Gepiu, înaintea confruntării directe, de peste două etape.

Se spune că „orice pechinez în curtea lui devine dulău”, iar această zicală s-a adeverit cum nu se poate mai bine la Tărian, unde „lanterna” campionatului și-a depășit condiția, realizând o partidă cu mult peste media jocurilor din această ediție de campionat. Totuși, în teren, dar și pe banca tehnică, a planat o atmosferă destul de tensionată, un „rol” important jucându-l și antrenorul gazdelor încă din startul partidei „incomodat” vizibil de blițul aparatului de fotografiat, însă calmat cu profesionalism de observatorul meciului, Aurel Ghenț. În ciuda unor absențe (mai mult sau mai puțin justificate) din cadrul lotului, Dorin Boca a știut să „deseneze” o tactică adecvată partenerului de întrecere care s-a dovedit a fi câștigătoare, una la limită, dar meritată. Prima repriză a fost una de luptă strânsă, gazdele, spre cinstea lor, „agățându-se” de orice balon (dar și de adversarul direct) iar în aceste condiții ocaziile clare de gol au fost destul de rare. Bulcău (3), O. Pașca (33),  Monea (37) și Cr. Ștefan (44) fiind în pozițiile cele mai favorabile, în timp ce gazdele nu au prins cadrul porții niciodată la șuturile lui Suciu (8), Bamfi (35) și Dumitru Abrudan (42). Startul reprizei secunde a fost benefic oaspeților când, în urma unei lovituri de colț, longilinul Adrian Deva (51) a „plutit” peste apărarea adversă și cu o lovitură „ucigătoare” de cap a înscris unicul gol al partidei (0-1). Imediat, A. Sabău (55) putea risipi emoțiile din tabăra gazdelor, ca și Monea (61), însă Ardelean a fost la post. Intervenția meciului a avut-o Remus Indrei, care a respins in extremis „ghiuleaua” lui Suciu (64) din lovitură liberă de la 20 de metri, care s-a dovedit a fi singura ocazie notabilă a gazdelor în acest meci. Monea (69), Lazăr (73) și M. Sabău (88) au amenințat poarta adversă pe un final dominat copios de vășcăuani. Scorul putea fi modificat, unul mai în concordanță cu relitatea din teren, însă mingea, din unghi, expediată de Morcan (90+3) a ocolit de puțin cadrul porții.