Marcatori: C. Ivan 80, Sârcă - 89 din 11 m / Borza 27 şi 87 din 11 m, Cioloş 64 şi 65, Vancea 77
Inter: Matica - Mureşan, Sârcă, Oros (78 Feica), Lazăr, Ficuţ (82 Egri), C. Ivan, Bocşe, Nicoară (58 Crichel), E. Popa, Ilea (82 Kopp). Antrenor: Dragoş Enache.
Bioland: Dobre - Ienciu, Patolea, Filimon, Faur, Pap, Vancea, Rug (73 Beso), Cioloş, Borza, Muzsnay jr. (89 Corpaş). Antrenor: Muzsnay Zolt
Cartonaşe galbene: Ficuţ, C. Ivan, Bocşe, Maliţa / Cioloş.
Arbitri: Mircea Monenciu - centru, Sergiu Albu şi Cristian Câmpan - asistenţi. Observator AJF: Octavian Ştreng.

Se aştepta ca această confruntare să clarifice, parţial, pretenţiile la câştigarea seriei şi implicit la promovarea în liga superioară ale Interului. Meciul cu Bioland a fost testul prin care au ieşit la iveală stadiul de pregătire, potenţialul uman de care dispune, dar şi marile neajunsuri tactice ale echipei din Aştileu. Jocul a debutat alert, sub semnul echilibrului, cu un plus pentru gazde, care au irosit trei mari ocazii de gol. Oaspeţii, prudenţi la început, ies la joc şi, în minutul 27, deschid scorul prin Borza, acesta transformând o lovitură de la 11 m, contestată de gazde.
În repriza secundă, oaspeţii, profită de căderea fizică a gazdelor, pun stăpânire pe joc şi, ajutaţi de vântul puternic şi apărarea dezorganizată a Interului, marchează încă patru goluri, contabilizând şi trei şuturi în bara transversală. Încercările disperate ale gazdelor de a marca golul de onoare se materializează spre sfârşitul meciului, când Ivan (80) şi Sârcă (89)mai spală din amărăciunea înfrângerii. Pentru a mai spera la promovare, Interul trebuie să se trezească, să recupereze din mers pregătirea fizică şi tehnico-tactică, să omogenizeze compartimentele, în special apărarea.