Alexandra Uşurelu, artista care a uimit o ţară întreagă prin talent şi autenticitatea sa, va ajunge la Oradea în data de 27 aprilie şi va susţine un concert la Sala Florca Ungur. Artista oferă acest show în cadrul turneului naţional „Am să fiu eu casa ta, care a debutat data de 30 ianuarie, în Bucureşti.

 

Alexanda Uşurelu, artista care a cucerit inimile românilor cu muzica sa, va ajunge la Oradea împreună cu bandul său, în cadrul turneului național „Am să fiu eu casa ta”. Concertul va avea loc în data de 27 aprilie, la Sala „Florica Ungur”, de la ora 20.00. 

Turneul „Am să fiu eu casa ta” a debutat în data de  30 ianuarie cu două concerte simfonice, ambele sold-out, susţinute la Teatrul Naţional din Bucureşti. Turneul a continuat în oraşe ca Iaşi, Cluj-Napoca, Târgoviște, Timișoara și Constanța, unde artista s-a bucurat de acelaşi succes, fiind aclamată din săli arhipline. Au urmat, cu acelaşi succes de casă, concertele din Sibiu, Piatra Neamţ şi Braşov, Oradea fiind punctual final al turneului.

Cu un singur album lansat („La capătul lumii”) Alexandra Ușurelu confirmă constant, atrăgând un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, bazate pe interpretări live, surprinzătoare și curate. De Oradea, pe Alexandra o leagă numai amintiri frumoase: „Îmi amintesc cu drag de promenada urbei, cu Teatrul mare și de plimbările liniștite pe malul Crișului, de cafeneaua „La nuiele” și de centrul istoric al orașului, care are un farmec aparte. Abia aștept să cânt din nou la Oradea”, povestește Alexandra Ușurelu.

Fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie, a promovat în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România. Astfel, Alexandra Uşurelu a reuşit să câștige aprecierea unui public care-şi urmează artiștii favoriți în sălile de spectacol. Biletele pentru concertul de la Oradea sunt disponibile în rețelele www.eventim.ro, iabilet.ro și la casa de bilete a sălii de spectacol.