Astăzi, 22 iunie, de la ora 19.15, în Sala Bordeaux a Hotelului Ramada Oradea, Calea Aradului, nr. 9, va avea loc întâlnirea săptămânală Oradea Toastmasters. În rolurile principale vor fi: Remus Toderici - toastmaster, Sergiu Nistor - maestrul jobenului cu subiecte, Mihai Țenț - evaluator general, Cătălin Fetea și Adriana Rus - vorbitori.

Pentru o mai bună organizare, persoanele cu rol, dar și ofițerii sunt rugați să fie prezenți cu 15 minute mai devreme, adică de la ora 19.00. Pentru cei care vin pentru prima oară organizatorii anunță că misiunea unui club Toastmasters este de a oferi un mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la dezvoltarea personală, profesională și la creşterea încrederii în sine.

„Vă invităm la socializare până la ora 19.30, ora de începere a şedinţei. Şi nu uitaţi, la Toastmasters nu se prăjeşte pâine, ci se învaţă arta vorbirii în public!”, precizează organizatorii evenimentului.

Toastmasters Oradea oferă tuturor șansa de a-și dezvolta abilitățile de vorbit în public și leadership, într-o atmosferă pozitivă și prietenoasă. Întâlnirile au loc în fiecare miercuri, de la ora 19.15, la hotel Ramada Oradea. Participarea la ședințe este liberă!