Sub genericul "Primăvara discursurilor”, sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 10.00, la Hotelul Ramada din Oradea, se va desfăşura conferinţa de primăvară a Ariei H2 a Toastmasters România, ce va cuprinde concursul de discursuri internaționale și evaluări.

Clubul Oradea Toastmasters este gazda, şi în acest an, a Conferinței Ariei H2 - "Primăvara discursurilor”. Cu acest prilej, membrii care aparțin celor cinci cluburi din Aria H2 vă vor încânta cu discursuri pregătite în limbile română și engleză, apoi își vor dovedi eficiența și priceperea în cadrul concursului de evaluări în limbile română și engleză. Clubul orădean va fi reprezentat la această competiţie de Cătălin Fetea şi Dora Cernău, la discursuri internaţionale în limbile română şi engleză, şi de Eugen Antal şi Sorin Bradea, la evaluări în română şi engleză. Ei vor concura cu membri ai Cluburilor Toastmasters din Satu Mare, Arad și Timișoara, pentru un loc la Conferința de Divizie. Coordonatorul concursului este Adriana Boț, de la Oradea Toastmasters, iar coordonatorul juriului este Cezar Ilea, de la Timișoara Toastmasters. Intrarea la eveniment costă 35 de lei.

Deschiderea conferinței, care va avea loc la ora 10.00, îi va reveni directorului Ariei H2, Răzvan Curcubătă, urmat de un training susţinut de Mihaela Tatu. "Vrem sau nu, un vorbitor în public este un pic actor. Folosește gesturi, o anumită intonație și ritm. Dar și o energie specifică fiecărei situații, în dorința de a se face înțeles. De a ajunge la inimile ascultătorilor. De a rezona cu sala. Despre asta vom vorbi. Despre calibrarea energetică la public…”, ne-a declarat Mihaela Tatu. Programul va continua cu concursul de discursuri internaţionale în română şi engleză, după care, în partea a doua a zilei, de la ora 14.30, va avea loc un training susţinut de Călin Iepure. "În acest workshop de o oră, vei afla care sunt ingredientele cheie ale unei povești, cum pot fi ele integrate cu impact în orice întâmplare personală, cum te poți credibiliza cu ajutorul unei povești atunci când te prezinți în fața unui coleg, partener sau client. Și nu în ultimul rând, vei invăța cum poți inspira oamenii cu ajutorul poveștilor, ajutându-i să ajungă la rezultate”, a precizat Călin Iepure. În cadrul Business Days, cel mai important eveniment de business din România, Călin Iepure moderează cele patru conferințe alături de Mihaela Tatu. El coordonează și Speaker Support Group, asistând, motivând și sprijinind speakerii să-și dezvolte potențialul în arta de a vorbi în public și de a avea impact maxim.