Kim Kardashian a fost victima unui jaf cu mâna armată duminică noapte în camera sa de hotel din Paris, după ce hoții i-ar fi văzut bijuteriile în fotografiile pe care vedeta le-a postat pe Instagram, au sugerat reprezentanți ai poliției franceze.

Bijuteriile valorează în jur de 9 milioane de lire sterline și au fost furate dintr-un apartament privat după ce vedeta TV de reality show a fost amenințată cu arma și legată. Potrivit anchetatorilor, hoții au plecat cu o cutie cu obiecte prețioase, în valoare de 6 milioane de euro, și cu un inel de 4 milioane de euro. Potrivit poliției, ținta bărbaților mascați, îmbrăcați în uniforme false de poliție, au fost „bunurile pe care le văzuseră și le observaseră prin social media”, după cum a declarat pentru AP Johanna Primevert, purtător de cuvânt al departamentului de poliție din Paris. „Evident, când este vorba despre o vedetă precum Kim Kardashian care are, cred, peste 48 de milioane de urmăritori pe Twitter... cred că acest lucru s-ar fi întâmplat peste hotare la fel de ușor cum s-a întâmplat în Paris”, a mai spus aceasta. Kardashian West obișnuiește să își arate bijuteriile și alte bunuri pe rețelele de social media. În urmă cu câteva zile, ea a publicat pe Twitter și Instagram o fotografie în care apare purtând un inel cu un diamant de dimensiuni considerabile. Numai doi dintre cei cinci suspecți au pătruns cu forța în apartamentul aflat în districtul opt din Paris, în spatele bisericii Madeleine, potrivit procurorilor, mai arată AP. Atacatorii au legat-o pe Kardashian și au încuiat-o în toaletă, apoi au plecat pe biciclete.

Kardashian, care este măritată cu rapperul Kanye West, a părăsit, luni, capitala Franței cu un avion privat, la doar câteva ore după jaful armat, „puternic afectată, dar nevătămată fizic”. Kanye West și-a întrerupt show-ul de la Meadows Festival din New York, duminică, după ce a aflat vestea, informând publicul că are o „urgență de familie”. De asemenea, artistul a anunțat că două dintre concertele sale din actualul turneu, care trebuiau să aibă loc zilele acestea în Philadelphia și Detroit, au fost reprogramate.