Este clar că nu poţi să-i vorbeşti indianului în limba chineză, dacă nu o ştie, după cum nu poţi să-i vorbeşti chinezului în japoneză dacă nu o cunoaşte. Aşadar un dialog presupune o limbă comună.

 

Nu poţi să-i pretinzi unui interlop, care nu cunoaşte decât legea pumnului şi limba pălmilor, să înţeleagă un sfat înţelept dat pe un ton blajin. Nu este capabil să înţeleagă. Va înţelege doar tonul ridicat şi glasul fricii. Degeabă vei pune să discute un ateu cu un om profund credincios. Vor râde unul de altul şi fiecare va considera că celălalt este bun de anihilat, că lumea nu ar pierde nimic dacă celuilalt i s-ar întâmpla ceva. De aici până la a organiza întâmplarea nu este decât un pas.

Cam în genul acesta de incompatibilitate între islamistul fundamentalist şi restul lumii trebuiesc înţelese lucrurile. Dialogul fiind imposibil, suspiciunea este continuă, iar ea naşte intoleranţă. Este un orgoliu prostesc să crezi că toţi sunt, sau ar trebui să fie ca tine. Mai mult, este nedemocratic să nu-i permiţi celuilalt să fie aşa cum este el. Este o prostie să amesteci uleiul cu apa, ele sunt nemiscibile şi nu faci decât să le strici pe amândouă. Trebuie să înţelegem pluralismul lumii, de fapt o necesitate fundamentală, dar pluralismul în sensul de fiecare la locul lui, uleiul în ambalajul lui, apa în ambalajul ei. De fapt aşa gândesc majoritatea europenilor, cu procente în creştere, pe măsură ce se conving ce diferenţe sunt între linişte şi securitate versus frică şi nesiguranţă. Desigur au şi politicienii părerile lor, dar acestea nu sunt sincere, sunt din specia curlimbismului dictat de interese şi de gudureala de tip "political correctnes”, inclusiv a celor de pe plaiurile mioritice.

Ceea ce se întâmplă azi cu Europa este o greşeală istorică cu consecinţe pe termen lung, consecinţe sângeroase. Repet şi o voi tot repeta. Soluţia este de a-i considera refugiaţi de război şi de a fi returnaţi acasă, dar ajutaţi să-şi refacă societatea pe care au avut-o, reconstruită în spirit democratic. Atunci, Occidentul ar da dovadă de umanism şi democraţie. La noi pe nimeni nu interesează că este terfelită Constituţia. Auzi, sau citeşti discursuri de parlamentari, la nivel de nane. Deosebirea este că  nu poartă zadie şi căscănea. Subiectul este extrem de important pentru viitorul acestui popor.

Cât despre moscheia din Bucureşti, fiţi siguri că mai repede vom vedea intrând în funcţie Moscheia Neamului decât Biserica Neamului şi va fi de o dimensiune care o va umili pe biserică. Mai mult, conducătorii statului îi vor aloca sume pe care nu le alocă şcolilor şi spitalelor, iar populaţiei i se cer bani ca să cumpere statuia lui Brâncuşi. Imediat ce va fi gata moscheia, afluxul de musulmani se va accelera, iar prozelitismul va atinge cote necontrolabile. Ceea ce nu a reuşit să facă Imperiul otoman în 500 de ani va reuşi Erdogan cu ajutorul politicienilor români în câteva decenii, adică "de la Nistru până la Tisa” va cânta muezinul.

Nu uitaţi că sârbii au fost un popor unitar, apoi unii au fost catolicizaţi, alţii islamizaţi. Ce a rezultat? Ură şi sânge. Răul trebuie preîntâmpinat, iar răul istoric se preîntâmpină cu secole înainte. Naivitate sau perversitate la comandă, indiferent ce este, ceea ce experimentează azi conducătorii Europei, sub titlul de multiculturalism şi integrare culturală, nu este decât un miciurinism social, iar miciurinismul s-a dovedit a fi o falsă ştiinţă. Miciurinismul este o "ştiinţă” biologică emanată de către marxism.

Miciurinismul social occidental de astăzi este expresia comunismului cultural, care a cancerizat Occidentul. Comunismul ideologic cu pretenţii sociogonice a dispărut, dar i-a rămas omenirii ca moştenire comunismul cultural.

Iar în ceea ce priveşte "agresarea celor două fete musulmane” din Bucureşti, fiţi siguri că este de fapt un spectacol mediatic de manipulare, pentru a culpabiliza opinia publică, a uşura şi a grăbi obţinerea avizelor pentru a demara construirea moscheii. Cine a pus la cale spectacolul este altceva. Evreii ne spionează, pentru a pune mâna pe telecomanda ţării, musulmanii ne manipulează spre a le construi moschei, unii ne iau pe dinapoi, alţii pe dinainte, iar noi ne alegem crema penală, care să ne conducă.

Halal păduchi de urmaşi au strămoşii noştri!