* Clubul turc Sivasspor a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile fotbalistului Cristian Tănase (29 ani), contractul acestuia fiind valabil trei ani. Tănase s-a alăturat deja ieri noilor săi colegi. Cristian Tănase a jucat ultima dată la echipa chineză Tianjin Teda, la care era legitimat din iulie 2015. Sivasspor se află, după 17 etape, pe locul 15 în clasamentul campionatului Turciei, cu 14 puncte. Ocupanta poziţiei următoare, prima retrogradabilă, este echipa lui Bogdan Stancu şi Iasmin Latovlevici, Genclerbirligi, cu 13 puncte.

* Fundaşul Bogdan Mitrea (28 ani, Viitorul Constanţa) va juca  la formaţia Ascoli FC, din Serie B. După 21 de etape, Ascoli luptă pentru evitarea retrogradării, ocupând locul 17, ultimul salvator, din 22 de echipe, cu 22 de puncte.  Venit în vara anului 2013 la FC Viitorul, Bogdan Mitrea a adunat 86 de prezenţe pentru echipa lui Gheorghe Hagi, marcând 19 goluri, majoritatea din lovitură de la 11 metri. În această iarnă, Viitorul s-a mai despărţit de Rîmniceanu, Albuț, Ciupe, Cr. Munteanu şi Mișelăricu. În schimb, formaţia lui Hagi i-a transferat pe portarul Pecanha şi atacantul Vlad Rusu, ambii de la Petrolul. 

* Florin Bejan (24 ani ASA Târgu Mureş), a semnat  pe trei ani cu gruparea poloneză, acordul fiind valabil din data de 1 iulie 2016. "Căutam un fundaş cu caracteristicile sale. Are un joc agresiv, este înalt şi bun la lovituri cu capul. Îl urmăream de câteva luni. Sper că îşi va confirma calităţile la noi", a declarat antrenorul Jacek Zielinski.

Florin Bejan este component al echipei ASA Târgu Mureş din 2014 cu care mai are contract până în vară.