Disponibilizat de Luceafărul, Cosmin Verdeş şi-a găsit repede un angajament. Portarul de 25 de ani va activa tot în liga a III-a, dar în Ungaria. De la începutul săptămânii se antrenează cu Cigand SE, locul 3 la finalul turului, la care mai evoluează un orădean, atacantul Gheorghe Robert Popescu.

Cei doi au mai fost coechipieri până la jumătatea anului trecut şi la CSC Sânmartin, după care Verdeş a ajuns la Luceafărul, iar Popescu la echipa maghiară. Portar cu calităţi, Cosmin Verdeş a avut nevoie de o perioadă de refacere după operaţia la umăr suferită în vară şi a jucat mai puţin pentru "luceferi", cu care şi-a reziliat contractul după încheierea turului. La Cigand, o aşezare cu mai puţin de 3.000 de locuitori, situată la 136 de kilometri de Oradea, în nord-estul Ungariei, aproape de Ucraina şi Slovacia, portarul orădean are ocazia să-şi relanseze cariera, după ce a mai activat la Vulturul Dobreşti, Viitorul Borş, Crişul Sântandrei, CSC Sânmartin şi Luceafărul. 

Deşi la opt puncte de primul loc, singurul promovabil, ocupat de Nyiregyhaza, Cigand SE vizează accederea în eşalonul secund. Robert Roszel (33 ani), fost la Olimpia Satu Mare şi CFR Cluj, şi Gheorghe Robert Popescu (25 ani) sunt principalii marcatori ai echipei maghiare, cu 13, respectiv 12 goluri. De altfel, cei doi atacanţi au marcat mai mult de jumătate din golurile lui Cigand SE, echipa cu cea mai bună ofensivă (48 de goluri) din liga a III-a, care numără 51 de formaţii împărţite în trei serii. Campionatul se va relua în 13 februarie.