DECESE

 

„ Acuma-mi vin în minte

A Profetului cuvinte

Că tot omul pământ este

Şi la toţi moartea soseşte”.

MARIA TRANCOTA,

ROZALIA COROIANU,

FLORIAN CURTA,

JOZSEF DARABONT,

LAJOS SZONDI. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu tristeţe în suflete anunţăm trecerea la cele veşnice a mamei şi bunicii noastre

ELENA SILAGHI,

în vârstă de 94 ani. Înmormântarea are loc azi, 23 mai, ora 13.00, de la Capela din Cimitirul Băile Felix. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fiica Mariana şi nepotul Cosmin cu familia. (3961)  

 

*  Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a celei care a fost mama, soacra şi bunica,

MARIA BIRTA.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 24 mai, ora 13.00, de la Capela Cimitirului din localitatea Husasău de Tinca. Fiul Ghiţă, nora Viorica şi nepoţii Vlad şi Raluca. (3967)

 

* Cu durere în suflete şi  multă tristeţe ne luăm rămas bun de la mama, soacra şi bunica noastră

MARIA BIRTA.

Dumnezeu să-i aşeze sufletul în Împărăţia Sa. Fiica Lucreţia, ginerele Dan şi nepoata Bianca Judea. (3959)

 

* Ne alăturăm durerii finului nostru Ghiţă şi verişoarei noastre Lucreţia împreună cu familiile lor, la marea durere pricinuită de pierderea mamei, soacrei şi bunicii lor dragi

MARIA BIRTA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Simona, Dorina şi Traian Buidoş. (3958)

 

* Îmi iau rămas bun de la cuscra mea

MARIA BIRTA

care a plecat dintre noi la cele veşnice. Odihneşte-te în pace. Cuscra Lenuţa Judea. (3960)

 

* Ne luăm rămas bun de la cuscra noastră

MARIA BIRTA

la trecerea în nefiinţă. Suntem alături de ginerele nostru Ghiţă Birta cu familia. Cuscrii Ţârlea Petru şi Veronica de la Ciucea. (3966)

 

* Suntem alături de cumnatul nostru la trecerea în nefiinţă a mamei sale

MARIA BIRTA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Anca Ţârlea şi Ghiţă cu familia. (3970)

 

* Suntem alături de colega noastră Judea Lucreţia, la marea durere pricinuită de dispariţia scumpei sale mame. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Colectivul Secţiei OB III Maternitate. (3957)

 

* Suntem alături de colega noastră Judea Lucreţia, la marea durere pricinuită de decesul mamei sale dragi. Sincere condoleanţe. Colectivul Secţiei OB IV, S.C.J.U. Oradea. (3996)

 

* Cu deosebită durere în suflet anunţ trecerea la cele veşnice a iubitei mele fiice

CAMELIA-OLIMPIA SZILAGYI,

care a plecat spre o lume mai bună. Slujba de înmormântare are loc azi, 23 mai 2017, ora 13.00, la Biserica Penticostală Speranţa. Dumnezeu să te aibă în grija Lui. Tata Szilagyi Florian. (3949)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veşnice a celei care ne-a fost soră, cumnată şi mătuşă

CAMELIA-OLIMPIA SZILAGYI,

după o lungă şi grea suferinţă. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Fratele Ghiţă, cumnata Corina şi nepoata Bianca. (3950)

 

* Un gând de alinare şi mângâiere pentru colega noastră Ramona Gangoş, acum când se desparte de scumpa ei soră

CAMELIA-OLIMPIA SZILAGYI.

Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace. Din partea colegilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. (3952)

 

* Dumnezeu cheamă la El prea devreme pe oamenii valoroşi, iar nouă ne va lipsi aici o colegă, o prietenă, un dascăl exemplar! Rămas bun

CAMELIA SZILAGYI!

Îţi vom păstra vie amintirea. Colectivul de cadre didactice al Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul” Oradea. (3955)

 

* În aceste momente de mare tristeţe, suntem alături de familia colegei noastre

CAMELIA SZILAGYI,

profesoară de biologie la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” Oradea. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colegii de biologie din judeţul Bihor. (3956)

 

* Nimic nu este mai dureros în viaţă ca despărţirea de mama. Golul rămas nu se poate explica aşa cum nu se poate explica nici iubirea profundă pe care am simţit-o pentru

GENOVEVA SFÎRLE.

Azi am rămas orfană şi mă simt pierdută. Bunul Dumnezeu să te aşeze în dreapta Sa acolo unde e şi tata. Cuvintele nu îmi sunt de ajutor acum, în a-mi exprima durerea profundă şi singurătatea pe care o simt. Înmormântarea are loc azi, 23 mai 2017, ora 13.00, de la Biserica Greco Catolică din Nojorid. Te iubim mamă, fiica Eugenia cu soţul Gheorghe. (3983)

 

* Cu ochii plini de lacrimi şi sufletele răvăşite de durere şi şoc ne despărţim de mama dragă

GENOVEVA SFÎRLE.

De azi înainte nu o v-om mai căuta acasă sau la telefon ci în inimile noastre. Singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace mamă dragă. Fiul Cornel Sfârle cu soţia Corina şi nepoţii Alexandru şi Alexandra. (3984)

 

* Bunica mea iubită

GENOVEVA SFÎRLE

a ales să plece în cer să mă vegheze de acolo. A lăsat în urma ei inima mea sfâşiată de durere, braţele mele care mai vor o îmbrăţişare şi un gol imens ce nu-l va mai putea umple nimeni. Dragostea ei a fost sursă de putere pentru mine şi îmi va lipsi enorm. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de tine MAMĂ dragă! Nu o să încetez niciodată să te iubesc. Nepoata Mădălina. (3985)

 

* Inimile noastre sunt frânte, a plecat dintre noi mama noastră dragă,

mama GENOVEVA.

Vlad, iubitul tău nepot îţi mulţumeşte pentru toată dragostea, învăţăturile şi grija pe care i-ai purtat-o. Te voi iubi mereu mamă dragă! Drum bun printre stele

mama GENOVEVA.

Vei rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Odihnă veşnică alături de îngeri. Nepotul Vlad cu soţia Laura şi strănepoata Antonia. (3986)

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Sarca Eugenia în momentele de grea încercare prin plecarea la cele veşnice a mamei dragi. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace. Colectivul Cabinetelor Medicale, str. N. Jiga 61. (3989)

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Sarca Eugenia în aceste momente grele pricinuite de decesul mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul DSP Bihor. (3969)

 

* Din tot sufletul împărtăşim durerea familiei Eugenia şi Gheorghe Sarca, în marea durere pricinuită de moartea dragei lor mame, soacre şi bunici

GENOVEVA SFÎRLE.

Fam. Sarca Petru. (3951)

 

* S-a stins un suflet minunat; a luptat cu suferinţa din răsputeri, dar ... Am pierdut o fiinţă dragă, m-a lăsat cu ochii înlăcrimaţi, cu privirile pline de durere. Numai bunul Dumnezeu mă poate ajuta să înţeleg de ce a oprit prea devreme drumul tău pe acest pământ. Nu vei pleca niciodată din inima mea, scumpul meu soţ,

FLORIAN CURTA.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 24 mai, ora 14.00, de la biserica din satul Ciuhoi. Pe veci îndurerată, soţia Florica. (3980)

 

* Cu lacrimi în ochi şi inimile sfâşiate de durere anunţăm trecerea la cele veşnice a celui care a fost un om minunat, tată, socru şi bunic desăvârşit

FLORIAN CURTA.

Amintirea ta o vom păstra vie în inimile noastre şi suntem recunoscători lui Dumnezeu să te-am avut părinte. Fiicele Florina şi Marieta cu familiile. (3982)

 

* Cu durere în suflet şi multă tristeţe mă despart de cel care a fost cuscrul meu

FLORIAN CURTA.

Bunul Dumnezeu să-ţi lumineze calea şi să te odihnească la dreapta Sa. Cuscra Aurica Pop. (3981)

 

* Suntem alături de cumnata şi verişoara noastră Bobica şi de fiicele ei Florina şi Marieta împreună cu familiile, acum când se despart de soţul şi tatăl lor drag

FLORIN CURTA

care mult prea devreme a plecat la ceruri, fiind răpus de o boală necruţătoare. Dumnezeu să te odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie. Unchiul Tiberiu Perţe şi Angela, verişorii Călin şi Cristi cu familiile. (3953)

 

* Suntem alături şi transmitem un gând de alinare şi sincere condoleanţe întregii familii a domnului

FLORIAN CURTA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Maria şi copiii Iulia şi Bogdan Avram. (3974)

 

* Un gând de alinare şi mângâiere sufletească pentru familia pr. Pop Nicolae Alexandru în aceste momente grele a trecerii la cele veşnice a tatălui, socrului şi bunicului drag

FLORIAN CURTA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Florica Molcuţ cu familia. (3975)

 

* Cu durere în suflete şi adâncă tristeţe ne despărţim de iubitul nostru ginere şi cumnat

FLORIN CURTA.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Soacra Perţe Floarea, cumnaţii Ionel şi Marcel cu familiile lor. (3987)

 

* Suntem alături de colega noastră Marieta Pop şi mama sa Florica Curta, în momentele grele prin care trec la despărţirea de cel care le-a fost tată şi soţ iubitor

FLORIAN CURTA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Colegele şi consiliul director al C.A.R. Învăţământ. (3990)

 

* Un ultim gând frumos, o rugăciune, lacrimi şi flori aduse finei mele

ROZALIA COROIANU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi linişte după atâta suferinţă, iar celor rămaşi putere de a depăşi aceste clipe îndurerate. Sincere condoleanţe Simonei şi Lucian cu familiile. Naşa Florica Achim-Uscatu. (3964)

 

* Cu durere mă despart de cumnata mea dragă,

ROZALIA COROIANU,

un suflet nobil şi deosebit care şi-a dăruit viaţa copiilor şi nepoţilor, o bunică iubitoare şi grijulie. Alinare şi pace în sufletele celor rămaşi, iar ei odihnă veşnică. Marta şi copiii Călin şi Răzvan cu familiile lor. (3965)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, iar sufletul său s-a ridicat la cer. Cu lacrimi de durere anunţăm trecerea din această viaţă a scumpei şi iubitei noastre mame, bunici şi străbunici,

VETURIA HAIAŞ,

de 83 ani. Înmormântarea are loc în Făncica, de la nr. 150, miercuri, 24 mai, ora 13.00. Dumnezeu să o odihnească în pace şi s-o ierte. Nu te vom uita niciodată: fiul Dorin cu soţia Maria, copiii Cozmin, Anca, cu familia, nepoţii Victor şi David. (3972)

 

* Cu durere în suflete ne despărţim de cel care a fost tată, bunic, străbunic,

VASILE MOCIORAN.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 24 mai 2017, ora 13.00, din Capela Haşaş. Odihnească-se în pace. Fiica Zoia Bitea cu familia.

 

* Suntem alături de familia dr. Bitea Zoia şi Traian, şi Sandu Mocioran, la durerea pricinuită de trecerea la cele veşnice a tatălui lor,

VASILE MOCIORAN,

născut în Mihai Bravu. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Fratele Aurel Mocioran cu familia.

 

* Sunt alături de familiile Bitea Traian şi Mocioran Sandu, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în eternitate a celui care a fost un bun tată, bunic şi străbunic,

VASILE MOCIORAN,

fostul meu naş. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace, iar celor rămaşi linişte sufletească. Adio naşule drag!. Finul Ioan Deblea. (3995)

 

 

* Consiliul Judeţean-Colegiul Medicilor Bihor este alături de distinsa doamnă dr. Zoia Bitea la pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace. (3988)

 

* Un gând de mângâiere şi alinare pentru familiile Bitea şi Mocioran, acum când îl conduc pe ultimul drum pe cel care le-a fost tată, bunic şi străbunic,

VASILE MOCIORAN.

Dumnezeu să-i lumineze calea! Familia Daniel şi Dana Filimon. (3998)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe pentru nepotul Florin, acum când îşi ia rămas bun de la cel care l-a iubit cel mai mult, tatăl său drag

mr. (r.) IOAN OPREA.

Înmormântarea are loc azi, 23 mai 2017, ora 13.00, în comuna Căpâlna. Dumnezeu să-l odihnească în pace, alături de soţia

FLORICA.

Fam. Jude Sabin. (3992)

 

* Ne alăturăm durerii colegei noastre, prof. Szekely Elisabeta, la trecerea în eternitate a surorii ei iubite. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul Şcolii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” Oradea. (3993)

 

* Suntem alături de prietena şi vecina noastră Mariana Mangra şi familia ei, acum când se despart de mama, bunica şi străbunica lor dragă. Dumnezeu să le dea putere să depăşească momentul greu, iar pe MAICA, să o aşeze în ceata drepţilor. Lucian şi Mariana Popuş. (3997)

 

* Naşa noastră dragă,

VALERIA NEGRĂU,

ai luptat din răsputeri cu suferinţa, ai luptat şi ai pierdut. Ai lăsat în urmă un gol imens. Singurul loc de unde nu te poate nimeni lua este inima noastră; şi unde vei rămâne veşnic. Dumnezeu să te odihnească în pace. Alina cu soţul Tudor şi copiii Natalia şi David. (4000)

 

* Vestea morţii naşei noastre,

VALERIA NEGRĂU,

ne-a îndurerat foarte mult. Nu există cuvinte care să ne poată alina durerea şi tristeţea. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te ierte. Fechete Ioan cu soţia Angela şi fiul Bogdan. (4001)

 

* Chipul tău blând, dragă verişoară

VALERIA NEGRĂU,

a rămas în mintea noastră. Te-ai retras în lumea celor drepţi, suflet bun. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în Împărăţia Sa. Fechete Ioan şi soţia Viorica. (4002)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm trecerea fulgerătoare în nefiinţă a celui care a fost fratele şi cumnatul nostru,

TRAIAN MIHELE,

de 46 ani. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 24 mai, ora 14.00, din Capela Orăşenească. Nu te vom uita niciodată. Fratele Florin cu soţia Anamaria. (4003)

 

* Cu lacrimi de durere ne despărţim de cel care a fost iubitul nostru frate şi cumnat,

TRAIAN MIHELE,

de 46 ani. Dormi în pace suflet bun. Sora Cornelia cu familia. (4004)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la fratele nostru

TRAIAN MIHELE,

de 46 ani, care a trecut prea devreme la cele veşnice. Dumnezeu să te aibă în grija Lui. Fratele Vasile cu familia. (4005)

 

* Cu durere în suflet și multă tristețe mă despart de scumpul meu soț

IOAN NETEA.

Înmormântarea are loc azi, 23 mai, ora 13.00, din Capela Nojorid. Dumnezeu să te așeze în loc luminat, unde nu există durere și nici întristare. Soția Florica, îndurerată. (464)

 

* Cu inimile sfâșiate de durere, ne despărțim de cel care a fost bunul și dragul nostru tată și socru,

IOAN NETEA,

de 70 de ani, din Nojorid. Sufletul tău bun și blând va rămâne viu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiul Alin cu soția Cătălina, fiica Mirela cu soțul Gheorghe. (465)

 

* Cu multă durere în suflet, mă despart de draga mea colegă şi prietenă

ROZALIA COROIANU.

Dumnezeu să-ţi odihnească în pace sufletul bun. Condoleanţe întregii familii. Pătcaş Olimpia şi familia.

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Dragul nostru,

MARIUS-COSMIN VOICU

„Te-ai dus cum duce vântul norul,

Iar noi de 5 ani îţi ducem dorul.

Un dor imens, cum nu se mai poate,

Odihneşte-te în linişte şi pace, nepoate!”

Aceleaşi regrete şi pentru buna mea prietenă, fostă colegă,

înv. ROZALIA PRECUP (ACA).

Preabunul Dumnezeu să vă aibă în grija Lui! Ileana Molnar cu familia. (3968)