Berbecul
Sunteţi decis să terminaţi o activitate începută mai demult, pentru casă. Puteţi beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui să îi suportaţi sfaturile insistente. Spre seară s-ar putea să vă viziteze un prieten bun.

Taurul
Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Acordaţi mai multă atenţie familiei. După-amiază vi se propune să intraţi într-o afacere. Nu vă grăbiţi, pentru că există riscul unui eşec.

Gemenii

Cu sprijinul financiar al unei rude vă puteţi îndeplini dorinţa de a cumpăra câteva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabilă investiţiilor şi întâlnirilor cu prietenii, însă nu vă neglijaţi nici partenerul de viaţă.

Racul
Ar fi bine să nu vă planificaţi treburi importante pentru astăzi, pentru că este puţin probabil să vă puteţi respecta programul. Puteţi să vă ocupaţi de problemele financiare, pentru că aveţi şanse de reuşită. Evitaţi orice fel de speculaţii!

Leul

Sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în relaţiile sentimentale. După-amiază vă simţiţi foarte bine într-o vizită la prieteni, unde vă aflaţi în centrul atenţiei. Fiţi diplomat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Fecioara
Aveţi succes în afaceri şi în activităţile desfăşurate pentru cămin. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată. Seara vă vizitează un prieten cu care nu v-aţi mai văzut de mult timp.

Balanţa
Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxaţi mai mult. După-amiază este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră sentimentală.

Scorpionul
S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Nu vă descurajaţi, pur şi simplu nu este o zi bună pentru afaceri. Petreceţi mai mult timp cu persoana iubită şi faceţi planuri de viitor.

Săgetătorul

Faceţi schimbări radicale în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri.

Capricornul
Aveţi succes în toate activităţile casnice. Primiţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi vă faceţi planuri de viitor cu partenerul de viaţă. Nu începeţi decât ceea ce sunteţi sigur că puteţi termina.

Vărsătorul

Sunteţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, veţi reuşi. Aveţi şanse să faceţi schimbări în casă, spre bucuria partenerului de viaţă. Ar trebui să vă odihniţi mai mult.

Peştii

Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă ajută. După-amiază s-ar putea să întâmpinaţi probleme de natură birocratică. Trebuie să vă bazaţi pe intuiţie. Ar fi bine ca după-amiază să vă odihniţi cât mai mult.

ARIADNA