Berbecul
Astăzi s-ar putea ca un prieten să vă reproşeze că nu vă plătiţi datoriile la timp. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Nu refuzaţi ajutorul unei rude mai în vârstă, căci este binevenit!

Taurul
Începeţi ziua cu entuziasm şi multă ambiţie. Evitaţi discuţiile in contradictoriu. După-amiază aveţi succes în societate. Nu faceţi nicio promisiune dacă nu sunteţi sigur că vă puteţi ţine de cuvânt!

Gemenii
Survin schimbări neprevăzute, care vă dau peste cap toate planurile. S-ar putea să aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi cearta!

Racul
Astăzi este posibil să aveţi probleme în relaţiile sentimentale şi pe plan financiar. Ar fi bine să vă păstraţi calmul şi să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor. Vă puteţi baza pe sfaturile prietenilor apropiaţi.

Leul
Aveţi şanse să obţineţi rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Evitaţi discuţiile aprinse. După-amiază reuşiţi să faceţi rost de bani pentru a continua o lucrare în casă, începută mai demult.

Fecioara
Sunt şanse să se producă evenimente neaşteptate, care marchează schimbări favorabile în viaţa dumneavoastră. Spre seară luaţi o hotărâre importantă într-o problemă sentimentală.

Balanţa
Plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Nu ezitaţi. S-ar putea să aflaţi lucruri care vă vor folosi în afaceri. Profitaţi de acest moment favorabil! Puteţi avea succes atât pe plan social, cât şi material.

Scorpionul
Din dorinţa de a obţine venituri suplimentare, riscaţi să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Încercaţi să găsiţi o cale de mijloc între sentimente şi bani! Seara sunteţi invitat la rude, unde uitaţi de griji.

Săgetătorul
Entuziasmul pe care îl arătaţi la serviciu vă poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, pentru că acordaţi prea multă atenţie carierei. Încercaţi să clarificaţi cu calm toate neînţelegerile!

Capricornul
Sunteţi irascibil şi s-ar putea să vă purtaţi nedelicat cu persoana iubită. Ar fi bine să vă controlaţi, pentru că riscaţi să provocaţi o ceartă. Folosiţi-vă potenţialul intelectual, care este la cote maxime astăzi!

Vărsătorul

Începeţi ziua plin de inspiraţie pe plan profesional şi în afaceri. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune, dacă nu îi faceţi reproşuri nejustificate persoanei iubite. După-amiază vă vizitează un prieten. Dacă puteţi, ajutaţi-l!

Peştii
Vă faceţi remarcat în societate şi colaboraţi foarte bine cu cei din jur. Dorinţa de afirmare şi voinţa puternică vă ajută să încheiaţi o afacere profitabilă pe termen lung. Totuşi, nu fiţi prea critic cu partenerul de viaţă.

ARIADNA