Stadion: Luncasprie

Spectatori: cca 100

Marcatori: Gliția 80 / Petran 44, 68

Cartonase galbene: Bălășoiu, Cr. Dume, D. Dume, Covaci

Vulturul: Coita - S. Dume, Bălășoiu, Fl. Pașca, Vaida, Cr. Dume, Gliția, Covaci, D. Dume, Berindei, Ghenț.

Antrenor: Florin Dume.

Padișul: Bărăian - A. Banciu (85 D. Jude), V. Ienciu, Hulber, Sime, B. Dumuța, Mune, Filip, Raț, Blaga, Petran (90+2 Ardelean).

Antrenor: Dorin Boca.

Arbitri: Radu Bitea - la centru, Radu Pascu și George Urs, asistenți.

Observator AJF: Ștefan Gallovits.

Chiar cu speranțe mai mici, cursa de urmărire a liderului din Liga a V-a, Seria  a II-a, Unirea Livada, continuă, deoarce Padișul Gurani nu a „depus” încă armele, iar victoria obținută îi mai menține încă, matematic cel puțin, în lupta pentru promovare.

Prima surpriză, mai mult decât plăcută, la acest meci a fost „întâlnirea” cu baza sportivă din Luncasprie, una în care proverbul în care se spune că „omul sfințește locul” are un suport adevărat. O suprafață de joc, pentru care ar fi „invidioase” multe grupări din ligi superioare, îți încântă privirea, iar clădirea, cu un etaj, este una impunătoare așezată într-o mică depresiune plină cu verdeață, în care priveliștea este mirifică. Vestiarele, cabina arbitrilor, băile, toaletele, lucesc de curățenie, iar apa caldă a „curs” din belșug la finalul partidei. „Amprenta” de adevărați gospodari a celor care conduc comuna este una vizibilă, iar hărnicia lui Valeriu Codoban, întreținătorul bazei, este evidentă, fapt pentru care cu toții merită felicitări. O altă surpriză au oferit jucătorii echipei Padișul care au purtat, înaintea partidei, tricouri inscripționate pe piept cu sloganul „100% pentru Gianina”, fiica lui Radu Coste, finanțatorul echipei, care este prezentă la fiecare meci a celor pe care îi susține. De altfel, golurile dar și victoria din acest meci au fost dedicate Gianinei, o iubitoare înflăcărată a „sportului rege”. Victoria oaspeților a fost una meritată în fața unui partener foarte disciplinat pe dreptunghiul verde, care pe final a crezut în realizarea unei (semi)surprize, însă experiența ocupantei locului al doilea a fost una care a „stopat” iureșul, dar și ambiția, gazdelor. Raț (2) a expediat puternic o lovitură liberă, gazdele ripostând prin Cr. Dume, pentru ca Mune (13) să rateze o bună ocazie din interiorul careului mare. Fl. Pașca (20) a testat vigilența lui Bărăian după care inițiativa a aparținut oaspeților, însă Petran (25, 33) și Blaga (19) nu au prins cadrul porții, ca și Vaida (37) la cealaltă poartă. O acțiune „fulger” a destabilizat defensiva gazdelor, iar Petran (44) a deschis scorul, (0-1). Startul părții a doua a fost destul de calm, iar desprindrea (0-2) a venit destul de târziu datorită aceluiași incisv Mihai Petran (68) printr-o lovitură de cap. Fl. Pașca (77) și Bălășoiu (79) au prevestit golul gazdelor (1-2), înscris  de Gliția (80). Diferența putea fi mărită de Sime (83), însă Coita a avut un refelex formidabil, respingând de la vinclu.