Luptătorul Adrian Maxim a mai repurtat o victorie în China la categoria 64 de kilograme. Orădeanul s-a impus în gala WFL desfăşurată în oraşul Zhenzhou.

 

Adrian şi-a dominat clar adversarul, dar chinezul Liu Yong a reuşit până la urmă să încheie meciul în picioare, decizia arbitrilor fiind la puncte. „Adrian a pus mereu presiune pe adversar şi asta a fost hotărâtor în meci. Chinezii au un stil special şi dacă nu te adaptezi la modul în care luptă te păcălesc foarte uşor şi te trezeşti că ai pierdut. Maxim a executat la perfecţie un plan bun şi împotriva „zilei mondiale a păcălelii” a oferit publicului o luptă plină de acţiune, de lovituri adevărate. Adversarul său, dublu campion mondial de shanshou, a fost numărat de două ori, iar Adrian şi-a permis şi mici glumiţe apreciate de public care fac parte din carisma lui”, a declarat antrenorul Horia Rădulescu.

 „Sunt foarte bucuros că am câştigat din nou în WLF. Deşi am luptat cu un chinez publicul mă priveşte deja ca pe unul de-al lor, iar faptul ca sunt campionul categoriei mă împinge să vin cu performanţe din ce în ce mai bune”, a completat Adrian Maxim, care a luptat pe durata a trei reprize a câte trei minute.