Berbecul
Şi astăzi veţi fi în formă în ceea ce priveşte puterea de muncă. Dacă aveţi de purtat discuţii pe marginea afacerilor, procedaţi ca atare, veţi avea parte de rezultate spectaculoase!
Taurul
Trebuie să daţi dovadă de foarte mult tact în discuţiile cu partenerii de afaceri. Sentimental - perioada este una relaxată. Cât priveşte finanţele - încep să se arate primele roade ale eforturilor dvs.
Gemenii
Astăzi vreţi cu tot dinadinsul să vă atingeţi scopurile, mai ales în ceea ce priveşte afacerile. Astrele vă recomanda să fiţi direct(ă). Dacă veţi da dovadă de puţină imaginaţie, veţi reuşi să vă duceţi planul la bun sfârşit.

Racul
Dinamismul de care aţi dat dovadă în ultimul timp este cam pe sfârşite. Dacă simţiţi că sunteţi mai emotiv(ă), astrele vă sfătuiesc să vă luaţi un scurt concediu.
Leul
Trebuie să fiţi foarte atent(ă) astăzi, pentru că există posibilitatea să suferiţi o pierdere. Indicat este să evitaţi în această zi discuţiile pe marginea afacerilor.
Fecioara
Ziua de astăzi va fi dominată de veşti, în special legate de rude pe care nu le-aţi văzut de ceva timp. Partenerul de viaţă vă stă alături în tot ceea ce doriţi să întreprindeţi. Sănătatea este bună.
Balanţa
Tendinţa va fi aceea de a acapara totul, fie ca este vorba despre afaceri, despre locul de muncă, ori planul sentimental al vieţii dvs. După-amiază, veţi avea parte de o surpriză plăcută.
Scorpionul
Intuiţia dvs. va ajunge la un nivel superior, aşa că ziua este perfectă pentru a lua nişte hotărâri foarte importante pentru viitor. Totuşi, gândiţi totul cu maximă atenţie!
Săgetătorul
Sunteţi energic(ă), aşa că tot ceea ce v-aţi propus vă va reuşi! În afaceri, veţi primi o sumă considerabilă de bani, iar în dragoste - ziua va fi perfectă!
Capricornul
Astrele vă recomandă o ieşire, aveţi nevoie de mai multă relaxare. Dacă nu vă atrage ideea aceasta, atunci staţi acasă, vizionaţi un film, ascultaţi o muzică relaxantă.
Vărsătorul
Aveţi tendinţa de a pune la inimă mult mai multe lucruri decât în mod obişnuit. Cel mai bine ar fi să faceţi un pas înapoi şi să analizaţi mai bine situaţia în care vă aflaţi.
Peştii
O zi destul de bună, în care vă vedeţi de problemnele profesionale, de cele gospodăreşti. Seara vă rezervă clipe plăcute în mijlocul celor dragi.
Sănătatea este excelentă!