Performanțele obținute de echipa de volei fete, dar și de minivolei, atât fete cât și băieți, nu au fost trecute cu vederea de cei care sprijină CSȘ 6 Ștei, Primăria și Consiliul Local Ștei, dar și Colegiul Național "Avram Iancu" Ștei, deoarece toți sportivii au avut parte, într-o organizare ireproșabilă, de o festivitate de premiere.

Voleiul, o disciplină sportivă cu mare tradiție în orașul de la poalele Munților Apuseni, a avut parte de o zi de sărbătoare datorită unei festivități de premiere organizată de autoritățile locale, reprezentate de ing. Iulian Balaj și ec. Marius Cioară, primarul, respectiv viceprimarul oarșului Ștei, împreună cu conducerea CN "Avram Iancu’’ Ștei, compusă din prof. Cristian Andru și prof. Emanuel Coroiu, director, respectiv director adjunct.

Astfel, la Sala de Sport a CN "Avram Iancu’’ Ștei a fost forfotă mare datorită atât sportivilor, cât mai ales părinților, care aveau emoții mult mai mari decât micii voleibaliști. Într-un cadru cadru de reală destindere ing. Iulian Balaj a mulțumit sportivilor pentru rezultatele obținute, dar și antrenorilor pentru profesionalismul de care dau dovadă, afirmând că ei pot fi considerați adevărați "ambasadori" ai urbei de la poalele Munților Apuseni, una cu tradiție la această disciplină sportivă. Toți voleibaliștii au primit, din partea Primăriei și Consiliul Local Ștei, câte o medalie, o diplomă pentru pasiunea, dăruirea, abnegația și implicarea în voleiul șteian, dar și câte un trening de prezentare de cea mai bună calitate. Echipele de minivolei, atât la fete, cât și la băieți, au câștigat grupele semifinale, fapt care le conferă dreptul de a participa, în perioada 20-22 mai, la faza națională pe țară în orașe ce vor fi stabilite, pe 26 aprilie, de către Federația Română de Volei. În cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, echipa de volei feminin-învățământ liceal, CSȘ 6 Ștei, care își desfășoară activitatea pe lângă CN "Avram Iancu” Ștei a obținut titlul de campionă a județului Bihor, fapt pentru care s-a calificat la etapa zonală. Astfel, campioana județului nostru va participa, în prioada 13-16 aprilie, la etapa zonală pe Regiunea Nord-Vest, alături de campioanele județelor Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare și Sălaj. Antrenorul echipei, prof. Răzvan Fărcanea, va avea la dispoziție următorul lot: Giulia Blaj (clasa a XI-a C), Alexandra Blig (XI- C), Adriana Brașovean (X-D), Patricia Danciu (IX-C), Paula Gheban (IX-C), Roxana Lucaciu (XI-C), Mădălina Pura (X-C), Adriana Serac (XI-A), Diana Sîrghie (IX-A). Dorim fetelor noastre, care vor pleca azi la Bistrița-Năsăud, orașul unde se va desfășura etapa zonală pe Regiunea Nord-Vest, succes în tentativa lor de a se califica la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.