Stadion: Orăşenesc

Spectatori: aproximativ 100

Marcator: Gabriel Popa 5, 52

Cartonaşe galbene: Haica

CSO: Fofiu – Ştefan (68 Matei), Ciobriş (78 Toma), Tuduce, Gruie, Dumbrăveanu, Pirtea (63 C. Popa), L. Bogdan, G. Popa, Gavriş (22 G. Jurcă), Haica.

Antrenori: Voicu Popa şi Florin Galea.

Unirea: Pereny – Moisi, Horvath, Forian, Vadkerti, Iova, Lakatos,

Sz. Fele (53 Toth), Pap, Sandor (53 Gabor), Gego.

Antrenor: Sandor Fele.

Arbitri: Laurenţiu Danşa – la centru, Bogdan Gireadă şi Raul Sturz - asistenţi.

Observator AJF: Gheorghe Rusu (Şuncuiuş).

 

Vecine în clasament, gazdele - pe locul cinci, oaspeţii - pe şapte, cele două combatante erau aşteptate să ofere o partidă destul de echilibrată, dar mai ales antrenantă, însă, spre deziluzia puţinilor spectatori, meciul a fost modest.

 

Şansa a surâs încă din start gazdelor, care au deschis scorul la prima acţiune la poarta adversă, când centrarea perfectă a lui Haica a fost fructificată cu o lovitură de cap din 6 metri de G. Popa (5). Oaspeţii au iniţiat câteva acţiuni în suprafaţa adversă, nefructificate de Lakatos (15) şi Sandor (17).

Repriza secundă a debutat la fel de bine pentru şteieni, care, după şutul din unghi a lui Haica (50), au reuşit desprinderea pe tabela de marcaj (2-0), datorită inspiraţiei aceluiaşi Gabriel Popa (52), care a speculat din nou din marginea careului mic. O acţiune bine lucrată de formaţia gazdă nu a avut finalizarea dorită, deoarece Pirtea (55) nu a prins cadrul porţii dintr-o bună poziţie. Surprinzător, după acest start debordant, jocul pur şi simplu s-a "stins” mingea având trasee doar mai mult la mijlocul terenului, oaspeţii reuşind "performanţa” să nu trimită nici măcar un şut pe spaţiul porţii adverse, în timp ce şteienii au dorit, dar au şi reuşit, să-şi "conserve” diferenţa de două goluri.

 Victorie lejeră a gazdelor într-o partidă în care fotbalul a cam lipsit de pe dreptunghiularul şteian, unde altă dată întâlnirile dintre cele două echipe aveau toate "ingredientele” unor dispute aprige.