Antrenorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a spus că atacantul formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, va fi fluierat de către suporterii stelişti, dar în acelaşi timp va fi şi respectat. "Cred că a vrut şi Adi să scrie ceva mai deosebit pe site-ul personal. Cred că va fi fluierat, dar şi respectat", a spus Munteanu.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, luni, pe site-ul său, că probabil va fi înjurat tot meciul de suporterii stelişti în disputa din Liga Campionilor, adăugând că aceasta este mentalitatea fanilor "roş-albaştri".
Dorinel Munteanu speră ca gruparea "roş-albastră" să reuşească accederea în 16-imile de finală ale Cupei UEFA. "Ultimul joc din Liga Campionilor din acest an. Avem şanse de a accede în Cupa UEFA. Fiorentina este un adversar puternic care-şi doreşte să participe în continuare în cupele europene. Va fi foarte dificil pentru noi, dar credem că ne putem califica printr-o victorie, care este singura noastră şansă. Ne dorim să ne calificăm în Cupa UEFA. Avem două luni de pregătire şi putem evolua în cele două competiţii", a completat Munteanu.
Antrenorul vicecampioanei nu consideră că meciul cu Fiorentina este cel mai important al carierei sale, ci partida cu Olympique Lyon, din etapa a patra a Ligii Campionilor a avut însemnătatea cea mai mare. "Nu m-am gândit încă la primul 11, dar sper să nu se mai întâmple nimic. Fiorentina nu stă doar în Gilardino şi Mutu. Au o echipă puternică, cu jucători valoroşi şi trebuie să fim atenţi la întreaga echipă, nu doar la doi jucători. Primul joc de la Lyon a fost cel mai important meci pentru mine. Meciul cu Fiorentina este unul deosebit", a conchis Munteanu.