CSU Oradea a pierdut jocul de acasă din Divizia A2, Seria Vest, la volei cu echipa Centrului Național Universitar de Excelență Medicina Târgu Mureș. Spectaculoasă, cu schimburi lungi de mingi şi disputate, partida a fost câştigată de mureşence cu 1-3 (20-25, 25-27, 25-11, 15-25).

Mai slab poziţionată în clasament, formaţia mureşană a avut în componenţă patru jucătoare din echipa de senioare, care cu o zi înainte învinsese Dinamo Bucureşti în Divizia A1. La acestea s-au adăugat cele mai bune tinere jucătoare din cadrul Centrului de Excelență, care constituie nucleul de bază al loturilor naționale ale României. Prima parte a setului întâi a fost echilibrată, remarcându-se totuşi Eliza Varga, fosta componentă a CSU Oradea, provenită de la Viitorul Borș. Oaspetele au știut să profite de plusul de organizare și să se desprindă pe finalul setului, pe care și l-au adjudecat cu 25-20. Setul II s-a încheiat în prelungiri, surorile Fîcă, Iulia și Maria, dublate de Anca Pașca, Chiș Flavia și Horvath Reka, reușind o serie de execuții apreciate de cei prezenți la sală, însa setul a fost câștigat tot de echipa oaspete, cu scorul de 27-25. În cel de-al treilea, CSU Oradea a avut o tresărire de orgoliu, câştigându-l clar cu 25-11. Orădencele nu au avut aceeaşi luciditate şi precizie şi în următorul, pe care l-au cedat cu 15-25. Pentru CSU Oradea au evoluat: Fîcă Iuliana (căpitan), Fîcă Maria, Haidu Roxana, Chende Bianca, Adamcsik Henriette Daiana, Maran Andreea, Ponorean Nicoleta, Horvath Reka, Rizea Antonia, Pura Madalina, Blaj Giulia și Chiș Flavia. Antrenor: lect.univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.

Celelalte rezultate ale etapei în Seria Vest: Agroland Timișoara - CSM Satu Mare 3-0 (25-18,25-13,25-11); Politehnica Timișoara - Universitatea Cluj 0-3 (18-25,12-25,12-25).

Provolei Arad a stat.

Clasament:

1. Agroland Timișoara 20 p
2. Universitatea Cluj 19 p
3. CSU Oradea 13p
4. CSU Medicina Târgu Mureș 12 p
5. Politehnica Timișoara 12 p
6. CSM Satu Mare 11 p
7. Provolei Arad 0 p

În acest sfârşit de săptămână, voleibalistele de la CSU Oradea vor sta, pentru ca apoi să evolueze în deplasare, cu Politehnica Timișoara.