Atacantul orădean Claudiu Keşeru (31 ani) a intrat în vizorul  a două echipe din Serie A, conform agentului Ruggero Lacerenza. Fiorentina şi Sampdoria sunt grupările interesate de jucătorul român în vârstă de 31 de ani.

Contractul lui Keşeru cu Ludogoreţ expiră în vară, astfel că din ianuarie poate negocia cu oricine. "Am avut contacte cu FC Torino, Sassuolo, Sampdoria şi Fiorentina. Doar Sampdoria şi Fiorentina s-au arătat interesate de transferul lui Keşeru. E dificil ca mutarea să se realizeze în iarnă, pentru că intră în ultimele şase luni şi e posibil să rămână la Ludogoreţ până la finalul contractului. Au existat câteva discuţii şi cu formaţii din Turcia, printre care Bursaspor şi Antalyaspor. Rămâne de văzut ce se va concretiza", a spus Ruggero Lacerenza. Sampdoria ocupă locul 6, iar Fiorentina se regăseşte pe poziţia a 9-a.

Keşeru şi-a pierdut locul de titular la Ludogoreţ, iar bulgarii nu i-au oferit un nou contract până în acest moment. În actualul sezon, Keşeru a marcat 12 goluri pentru "Vulturi", în 28 de jocuri oficiale. Venit la Razgrad în urmă cu doi ani, internaţionalul român a adunat 101 meciuri pentru Ludogoreţ, reuşind să înscrie în total 42 de goluri. Atacantul este evaluat de siteul transfermarkt la patru milioane de euro.