DECESE

„ Învierea lui Cristos este chezăşia învierii noastre”. (Ioan 14, 1-6)

NICANOR ŞTEFAN,

GEZA KOCSIS,

SANDOR KOCS.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului S.R.L.  

* După o fericită căsnicie de 62 de ani, mă părăsește dragul meu soț

TRAIAN PANDREA,

în vârstă de 93 ani, veteran de război. Dragul meu soț, noi am avut o viață grea fiindcă așa au fost timpurile, dar am știut să ne împărtășim bucuriile și necazurile alături de cei trei copii ai noștri care ne-au făcut bucurii... şi am fost fericiți, până în 2006 când scumpa noastră fiică

ELENI

ne-a părăsit plecând la cele veșnice, iar în 2007 dragul nostru fiu

MITICĂ

ne-a părăsit și el, plecând la Ceruri. Acum eu, cu sufletul îndurerat, rog pe Bunul Dumnezeu să înlesnească întâlnirea dintre voi și să mă ducă și pe mine la ei fiindcă rostul meu pe acest pământ s-a cam încheiat. Dumnezeu cel sfânt și bun să vă odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc joi, 15 septembrie, ora 11.00, de la Capela Hașaș a Cimitirului Municipal. Adânc îndurerată, soția și mămica voastră, Florica Pandrea. (5916)

 

* Dragă tati (tataie), a venit momentul despărțirii și ne este foarte greu. Tatăl, socrul și bunicul nostru

TRAIAN PANDREA

a plecat spre o lume mai bună. Ne rugăm ca Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Te vom păstra mereu în memorie ca pe o figură luminoasă, dragă tată. Îndurerați, fiica Victoria, ginerele Virgil, nepoata Anamaria cu soțul Bogdan. (5917)

 

* Cu nemărginită durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpului nostru socru și bunic

TRAIAN PANDREA. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Aurel, Vali și nepoții Traian și Alexandru. (5918)

 

* Cu durere în suflete anunțăm încetarea din viață a dragului și iubitului nostru tată-socru și bunic

TRAIAN PANDREA.

Îi vom păstra vie amintirea. Dumnezeu să-l ierte. Nora Marioara și nepoatele Cristina și Anca. (5919)  

 

* La ceas de grea încercare și durere sufletească, sunt alături de sora mea, Florica Pandrea, nepoata Victorița Biaciu cu familia ei și familiile dragilor mei nepoți plecați pe drumul veșniciei

ELENI SIME

de 10 ani și

MITICĂ PANDREA

de 9 ani, acum când îl conduc pe ultimul drum pe cel care le-a fost dragul lor soț, tată, socru și bunic

TRAIAN PANDREA.

La 93 de ani a obosit să mai lupte cu viața, a ales să meargă într-o lume unde nu este durere, nici suspinare ci viață fără de sfârșit. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Sa. Îndurerată sora și mătușa văd. Mărioara Popa. (5920)

 

* În aceste momente grele împărtășim durerea și ne alăturăm cu multă compasiune mătușii noastre Florica Pandrea, verișoarei Victorița Biaciu cu familia ei și familiilor verișorilor noștri plecați pe drumul veșniciei

ELENI SIME,

de 10 ani, și

MITICĂ PANDREA,

de 9 ani, la durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a iubitului soț, tată, socru și bunic

TRAIAN PANDREA.

Bunul Dumnezeu să-i dăruiască liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa. Nepoate și verișoare: Grațiela-Mariana și Luminița-Mara cu familiile lor. (5921) 

 

* Suntem alături de nepoții și verișorii noștri, Traian și Alexandru Sime, la durerea pricinuită de trecerea în neființă a bunicului lor drag

TRAIAN PANDREA. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndoliate să-i dea mângâiere. Fam. Brege Cornel și Rodica și familia Bologa Ioan și Raluca. (5922)

 

* Suntem alături de mătușa noastră, Florița Pandrea (a Rașii din Roit), la mometul despărțirii de scumpul său soț

TRAIAN PANDREA. 

Sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoții Liviu și Ghiță cu familia. (5923)

 

* La trecerea în eternitate a celei ce a fost

MARIA HEGHEDUȘ,

asistentă de obstetrică-ginecologie, ne exprimăm sincere regrete. A fost o mamă exemplară și un cadru de referință în profesie. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Fam. Dr. G. Filip. (5925)

 

* Cu adâncă durere în suflete și ochii înlăcrimați anunțăm încetarea din viață a celei care ne-a fost mamă, bunică și străbunică

VALERIA BARNA

de  87 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 15 septembrie 2016, ora 14.00, din Capela Frențiu. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fiica Pușa cu ginerele Nelu, nepotul Sebastian cu soția Raluca și strănepoții Sara-Maria și Paul-Sebastian, nepoata Alexandra cu soţul Flavius și fiica Maya-Alexandra.

 

* Un gând de alinare și sincere condoleanțe verișoarei mele Pușa, la decesul mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Verișoara Ghender Bianca.

 

* Suntem alături de familia colegului nostru Nistor Sebastian, în aceste clipe când bunica

VALERIA BARNA

a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colectivul departamentului Marketing, Transilvania General Import Export.

 

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre Veturia Cighir, pricinuită de trecerea în nefiinţă a soacrei sale dragi. Sincere condoleanţe întregii familii. Colectivul Sălii de Naştere. (1033)

 

* Cu durere în suflete ne despărţim de iubitul nostru unchi,

TRAIAN PANDREA.

Împărtăşim durerea şi suntem alături de familie. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi binemeritată. Condoleanţe întregii familii. Nepoatele Monica şi Marina cu familiile. (1038)

 

* Familia care a înconjurat-o pe draga noastră

GABRIELA STOICA,

de-a lungul vieţii, doreşte să anunţe decesul mamei, bunicii, străbunicii noastre. Ne va lipsi prezenţa ei, dar ştim că s-a despărţit de noi, pentru a se alătura familiei sale din ceruri. Vă invităm să vă alăturaţi nouă, să o conducem pe ultimul drum pământesc în data de 16 septembrie 2016, ora 12.00, din Capela Haşaş. Fam. Sărac Speranţa, nepoţii şi strănepoţii.

 

* Suntem alături de familia îndurerată, la trecerea în nefiinţă a celei care a fost colega noastră,

MIHAELA PELE.

Sincere condoleanţe. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul Sucursalei CEC Bank Oradea. (1044)

 

* Suntem alături de colega noastră Ramona Ţărău, la durerea pricinuită de pierderea tatălui drag. Sincere condoleanţe. Colectivul Şcolii Gimnaziale „Octavian Goga” Oradea. (1047)

 

COMEMORĂRI

 

* Multă durere și tristețe avem în suflet acum, când se împlinesc 23 de ani de la despărțirea de cel drag nouă

GHEORGHE TURCUȘ.  

Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa cerească. Familia. (5924)

 

* Neşterse sunt lacrimile şi copleşitoare singurătatea. Zilele s-au dus luând cu ele amintirile din viaţă şi fericirea ca o adiere de vânt, lăsând durerea şi dorul nespus, după cea care mi-a fost soţie iubită,

EVA LEU,  

plecată acum un an în veşnicie. Vie va fi mereu în sufletul meu. Multă recunoştinţă celor care pentru o clipă îşi vor aminti chipul ei blând şi sufletul minunat. Soţul Dan. (1022)

 

* „Timpul trece şi aleargă

Vrea durerea să mi-o şteargă

Dar oricât ar încerca

Noi, nu vă putem uita.”

Se împlinesc 12 ani de durere şi dor de când ne-au părăsit dragii noştri părinţi, socri şi bunici,

MARIA ŞINCA

şi 2 ani şi 3 luni, dragul nostru tată,

IOAN ŞINCA.

Pentru tot ce au făcut pentru noi, le mulţumim. Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace. Fiica Valentina Tirb, cu familia. (1037)

 

* În această zi sfântă de toamnă de sărbătoarea Înălţării Sfintei Cruci se împlinesc 8 ani de dor şi tristeţe de când s-a înălţat la cer iubitul şi preţiosul nostru soţ, tată, în prezent şi socru,

ing. ADRIAN-IONEL MAN.

Chipul tău frumos, glasul tău blând, iubirea, bunătatea şi nobleţea sufletului tău vor dăinui veşnic în inimile şi gândurile noastre. Steaua ta cerească ne luminează fiecare eveniment important din viaţă dându-i o strălucire aparte. Binecuvântat fii în ceruri, pentru ceea ce ai fost ca OM pe pământ. Dumnezeu şi îngerii Lui să-ţi fie mereu în preajmă. Sinceră recunoştinţă tuturor celor ce-i vor păstra un moment de aducere aminte. Soţia Lucia, fiicele Alexandra şi Mădălina, ginerele Adrian. (1035)