Berbecul

Sunteţi indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu vă faceţi probleme, toanele şefului vor trece în curând! Trebuie să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Taurul

Nu vă puteţi respecta programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Nu vă puneţi prea mari speranţe într-o afacere, pentru că s-ar putea să aveţi parte de o dezamăgire. Aveţi răbdare şi aşteptaţi zile mai bune.

Gemenii

Nu este o zi favorabilă activităţilor intelectuale. Vă cam lipseşte inspiraţia şi nu reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă. Fiţi mai prudent la serviciu, altfel riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu colegii.

Racul

Astăzi, o rudă apropiată vă ajută să depăşiţi un moment dificil din relaţiile parteneriale. După-amiază staţi mai bine cu moralul, mai ales după ce primiţi o sumă importantă dintr-o colaborare.

Leul

Dimineaţă s-ar putea să fiţi puţin deprimat şi să vă simţiţi lipsit de vlagă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Împreună cu persoana iubită puteţi rezolva o problemă importantă. Odihniţi-vă mai mult!

Fecioara

Dacă nu vă controlaţi nervozitatea, riscaţi să aveţi neplăceri atât la serviciu, cât şi acasă. Concentraţi-vă asupra problemelor cu adevărat importante. Cu banii nu staţi prea bine, deci, fiţi mai atent la cheltuieli!

Balanţa

Astăzi ar fi recomandabil să amânaţi activităţile care necesită tact şi putere de concentrare. Spre seară primiţi un cadou de la o rudă mai în vârstă, care vă redă starea de optimism.

Scorpionul

Nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să nu le faceţi faţă. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. Dacă plecaţi într-o călătorie, aveţi toate şansele să reveniţi acasă relaxat şi optimist!

Săgetătorul

Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare.

Capricornul

Sunteţi indispus pentru că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare. Relaţiile cu partenerul de viaţă parcurg o perioadă favorabilă.

Vărsătorul

Dimineaţă aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea. Ar fi bine să petreceţi după-amiaza în familie.

Peştii

Nu este indicat să semnaţi documente oficiale. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine şi partenerul de viaţă vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

ARIADNA