Un bihorean şi-a pierdut viaţa, vineri seara, după ce a fost lovit mortal de o autoutilitară în timp ce traversa reglamentar, pe trecere, în Aleşd. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului.

Potrivit poliţiştilor, victima este un localnic în vârstă de 68 de ani care a murit după ce a fost izbit de o autoutilitară, în timp ce traversa șoseaua.

“Un bărbat de 37 de ani din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară Volkswagen a accidentat mortal un bărbat de 68 de ani, din Aleşd, care se angajase în traversarea carosabilului, în mod regulamentar pe trecerea de pietoni”, a precizat subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. În urma accidentului pietonul a suferit leziuni care i-au provocat decesul. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a dovedit că şoferul nu consumase alcool. Poliţiştii au deschis o anchetă în urma căreia se vor stabili exact circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. Accidentul de circulație a avut loc vineri seara, în Aleșd. Potrivit martorilor de la faţa locului, accidentul s-a produs în jurul orei 20.00, când victima s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, din zona autogară, moment în care a fost lovit de o autoutilitară. Medicii, chemaţi în ajutor, nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului.