Berbecul

Astăzi, este indicat să aveţi încredere în instincte. Ar fi mai bine să puneţi accent pe sarcinile simple, care nu vă răpesc prea mult timp. În privinţa relaţiei de cuplu, nu ezitaţi să faceţi planuri de viitor, eventual să organizaţi o ieşire.

Taurul

În cazul în care vă aflaţi într-un impas sau sunteţi uşor frustrat în relaţia de cuplu, ar fi bine să vă îndreptaţi atenţia spre alte domenii, până când sentimentele vi se stabilizează. Este foarte probabil să faceţi progrese semnificative în privinţa unui proiect ambiţios,

Gemenii

Aţi putea avea parte de unele informaţii vitale, ce v-ar putea ajuta să avansaţi considerabil din punct de vedere financiar. Provocarea principală va fi aceea de a sorta informaţiile şi de a le aduce într-o formă practică, utilă. Seara o veţi petrece alături de cei dragi, de la care veţi afla unele lucruri noi.

Racul

Va fi vital să puteţi formula planuri pentru un nou proiect, astfel încât să împiedicaţi orice surprize neplăcute la locul de muncă. Înainte de a lua o decizie importantă de natură financiară ţineţi cont de urmări. Seara, sunteţi destul de romantic, nu ezitaţi să vă folosiţi de acest atu în relaţia de cuplu.

Leul

O dimineaţă agitate, cu multe sarcini de dus la îndeplinire. Aţi reuşit să dedicaţi mai mult timp celor dragi în ultima perioadă şi, din acest motiv, relaţiile personale par să se echilibreze şi să se clarifice. Indiferent de ce situaţii vor apărea la locul de muncă, veţi reuşi să rămâneţi concentrat.

Fecioara

Deşi aveţi intenţii ambiţioase, e posibil să reuşiţi cu greu să faceţi ce v-aţi propus, pentru că mai sunt unele proiecte nefinisate. Încercaţi să profitaţi de energia pe care o aveţi pentru a progresa, oricum sănătatea este excelentă. Nu e exclus să staţi mai mult pe-acasă. Oricum, odihna este binevenită.

Balanţa

O dimineaţă agitate, cu multe sarcini de dus la îndeplinire. Dacă simţiţi cu adevărat că sunteţi pregătit să aflaţi în ce situaţie sunteţi, uitaţi-vă în jur şi vedeţi cum răspund ceilalţi la comportamentul dumneavoastră. Onestitatea unei persoane din jur vă va ajuta să fiţi mai direct.

Scorpionul

Se pare că nu aţi fost chiar onest în ultima perioadă faţă de o persoană apropiată  şi,  dacă nu veţi decide să fiţi mai deschis, e posibil ca relaţia să fie serios afectată. Nimeni nu vă poate ajuta cu adevărat, cât timp nu-i permiteţi, dar trebuie să ştiţi că sfaturile celor din jur vă pot fi de folos.

Săgetătorul

S-ar putea să vă simţiţi copleşit atunci când încercaţi să repuneţi pe picioare o afacere mai veche, în încercarea de a fructifica unele oportunităţi mai noi. Evitaţi să faceţi confesiuni unor colegi, dacă nu vreţi probleme. Financiar, din păcate astăzi nu trebuie să vă aşteptaţi la noutăţi prea mari

Capricornul

Sunteţi foarte ambiţios şi e posibil să fiţi nevoit să vă mai temperaţi, atunci când veţi realiza că e nevoie să vă schimbaţi priorităţile. Puneţi-vă ideile pe hârtie şi mai aşteptaţi câteva zile dacă vreţi ca lucrurile să se clarifice.

Vărsătorul

Nu ezitaţi să oferiţi sfaturi celor din jur, mai ales dacă dumneavoastră credeţi că ei se îndreaptă într-o direcţie greşită. Dacă vă veţi face ordine în gânduri, veţi avea mai multe satisfacţii. Faceţi planuri pentru revederea cu o persoană dragă în viitorul apropiat.

Peştii

De dimineaţă vă puteţi aştepta la unele blocaje în activitate. Lucrurile se vor echilibra până spre mijlocul zilei, dacă vă veţi concentra doar la proiectele dumneavoastră. S-ar putea să fiţi nevoit să lucraţi câteva ore suplimentare.

ARIADNA