A intrat în stâlp
Luni, pe strada Nufărului din Oradea, S.C.M., de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Daewoo Matiz, înmatriculat în judeţul Bihor, pe fondul neatenţiei în conducere, în momentul în care a pătruns într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a firelor electrice. În urma evenimentului rutier, pasagerul autoturismului, orădeanul M.C., de 25 de ani, a suferit leziuni uşoare.

Minoră acroşată
Pe DN 75, în localitatea Băiţa, L.D., de 51 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, a accidentat uşor o minoră localnică de şase ani. În momentul acroşajului, minora nesupravegheată se angajase în traversarea părţii carosabile în fugă, prin loc nemarcat. În urma evenimentului rutier, victima a fost internată în spital pentru supraveghere de specialitate.

Băut la volan
Pe raza localităţii Botean, V.A., de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism Dacia 1300, pe fondul neatenţiei în conducere, în momentul în care a pătruns într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei. Autoturismul a intrat în coliziune laterală cu un autobuz care circula din sens opus. Nu s-au înregistrat victime. În urma testării conducătorului autoturismului Dacia cu aparatul etilo-test, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge, iar cercetările continuă.


Mandat executat
Luni, poliţiştii din Vadu Crişului au depistat-o pe localnica R.L., de 33 de ani, faţă de care instanţa de judecată emisese un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Femeia fusese condamnată la şase luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt. Aceasta a fost depusă în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei.

Lemne confiscate
Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, alături de reprezentanţi ai ITRSV Oradea, au acţionat pe DN 76 Oradea - Vaşcău, pentru a preveni şi combate contravenţiile şi infracţiunile la regimul silvic. Astfel, au fost efectuate patrulări în zone cu risc forestier, controlate şase autovehicule, legitimate 10 persoane şi aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.500 lei. Totodată, au fost ridicaţi în vederea confiscării 10 metri cubi de material lemnos, în valoare de 3.000 lei.