Începând de astăzi, 8 iunie, şi până în 12 iunie a.c., în judeţul nostru, va avea loc turneul Teatrului pentru Copii şi Tineret "Cernavodă", cu spectacolul "Penelopa se mărită", comedie amară în două acte aparţinând dramaturgului orădean Paşcu Balaci. Regia şi scenografia poartă semnătura lui Victor Ignat, artist emerit al Republicii Moldova, cu studii de actorie şi regie la Moscova.

Turneul începe astăzi, 8 iunie, de la ora 12.00, în sala festivă a Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Oradea, tot astăzi, urmând să se joace de la ora 19.00, la Casa de Cultură a municipiului Beiuş. Următoarele reprezentaţii vor avea loc mâine, 9 iunie, de la ora 12.00, la Casa de Cultură a municipiului Marghita, vineri, 11 iunie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, iar sâmbătă, 12 iunie, de la ora 19.00, la Teatrul "Arcadia" din Oradea. Distribuţia spectacolului este următoarea: Corina Iacob, Andrei Stroescu, Constanţa Sârbu şi Mădălina Bratei, Constantin Grăjdeanu, Bogdan Burduf, Victor Ignat, Nicolae Bulugea şi Iulia Tămaş.

Aşadar, să-i primim cu inima deschisă pe aceşti tineri actori care, de la malul mării, ne aduc o binefăcătoare briză în aceste timpuri de criză!